Tyttären huone

lauantai 28. elokuuta 2010

Minulla on ihana 14v. tytär. Muuttaessamme nykyiseen kotiimme 5v. sitten, saimme toteuttaa prinsessahaaveita (taisi olla äidillä vielä enemmän :)) Tällä hetkellä tytär kapinoi prinsessahuonettaan, eikä halua kuulla koko sanaakaan. Hän haluaisi beigen huoneen tai mitä milloinkin, mutta en raatsisi millään vaihdattaa tapetteja...!

Tässä on hänen huoneensa
Tyttären huone
Huonekalut on hankittu Iskusta, tapetit ja verhot Laura Ashleyltä
Tyttären huone

 Onneksi lapsuus ei ole ihan kokonaan vielä jäänyt taakse


mutta silti nallet ja pehmot ovat vaihtumassa käsilaukkuihin:
Laukkukokoelma
Jossain vaiheessa tarvitsee varmasti nuo tapetit ja verhot vaihtaa teinitytön tyylisiksi...

4 kommenttia:

 1. Hei! Mukavaa kun löysit blogiini ja tervetuloa uudelleen! Tulin vastavierailulle... Inspiroivia kotikuvia sinulla. Toivottavasti ei ole loukkaus, kun sanon, että näyttää "jenkkityyliseltä". Pidän siitä tyylistä kovasti:). Siunausta!

  VastaaPoista
 2. Ei ole loukkaus, pidän jenkkityylistä ja olenkin ollut USA:ssa nuorempana useaan otteeseen, mm. YWAM-järjestön kautta. Kiva, kun kävit!Siunausta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Skippaa se teinityttö vaihe välistä ja uudista trendikkääksi, et siinä viihtyy myös muut kun tytär muuttaa pois kotoa. Pari vuotta enää ja tyttäresi on täysi-ikäinen eli ei se kauaa varmaan enää kotona asu eli tee sellainen nykyaikainen trendikäs viihtyisä huone, tytärkin varmaan tykkäisi. :)

  VastaaPoista
 4. jep,jep - anonyymien kirjoitukset jätetään omaan arvoonsa...

  VastaaPoista