Elämä yllättää...

perjantai 24. elokuuta 2012

Kuulumisia: Ryhdyin KD:n kunnallisvaaliehdokkaaksi. 
Kunnallisvaalit tai kuntavaalit ovat siis 28.10.

Minulla taitaa sittenkin olla halu vaikuttaa muutoinkin kuin blogin kautta, sillä alan olla pikkasen innostunut. Alussa kieltäydyin, kun minua pyydettiin ehdolle asettumaan. Ja kantani piti viime viikonloppuun saakka...

Blogissani aion antaa teille välähdyksiä, minkälaista on olla mukana vaalikampanjassa. En tee blogistani poliittista, jossa käydään läpi vaaliohjelmia tai otetaan kantaa yhteen ja toiseen kysymykseen. Tai no, katsotaan nyt...

Kuulin jostakin, että aloita kampanjointi otattamalla itsestäsi edustava kuva. Kun kerran kävin paikallisessa valokuvastudiossa Nikkilässä, laitetaampa kuvat tännekin:
Meikki tehtiin tietysti laadukkailla Mary Kay-tuotteilla, jotka kestivät iltapesulle saakka.
En näytä ihan itseltäni noissa kuvissa, sillä niitäkin on "ehostettu".

Rakkaat blogi-siskot: Mitä mieltä te olette - mikä kuvista olisi paras vaalijulisteisiin?

Sunnuntaina osallistun kolmen muun ehdokkaan kanssa paikallisille markkinoille. Tänään kävin hakemassa järkyttävän painavan teltan KD:n puoluetoimistosta ja paljon oranssin väristä rekvisiittaa. Oranssi on puolueen väri vaaleissa.

Nyt alan opiskella kuntani asioita, miettiä mitkä ovat ne minulle tärkeimmät asiat, ja katsotaan saanko enemmän kuin kaksi ääntä?!

p.s. Myös 79 v. isäni on ehdokkaana omassa kunnassaan ja hän oli enemmän kuin tyytyväinen kuulessaan päätöksestäni :)

32 kommenttia:

 1. Onnea kunnallisvaalijuttuloissa ja tuo alin kuva kyllä minusta paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lovviisa! Tuntui tosi hyvältä kun onnittelit ja arvostan mielipidettä kuvastani :)

   Poista
 2. Sinusta ei saa kuin hyviä kuvia!
  Ihan välähdyksenomainen ajatus kävi, ennenkuin luin tekstiäsi, että onpa ihana kuva Maritasta ja se oli tuo ensimmäinen, punainen.
  Nuo mustatkin ovat pätevän poliitikon kuvia!
  Onnea onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minusta saa tosi kamaliakin kuvia, mutta niitä en tietenkään laita minnekään. Ja meikeillä saa ihmeitä aikaan!

   Poista
 3. Onnea! Loistava juttu, että lähdet ehdokkaaksi. Ja isäsi 79-vuotias! taidatte olla oikein rautaista sukua, onnea myös hänelle tähän koitokseen. Paras kuva on keskimmäinen, vaikka kädet "puuskassa" ei ehkä ole paras kun töihin on ryhtymässä... ensimmäinen on liian mannekiinimainen vaikkakin punainen on kuulemma väri joka vetoaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken huipuksi se on punainen sadetakki, jonka päälleni vetäisin, en tiedä onko oikein asiallinen asu..?

   Poista
 4. Mun suosikki on punainen, mutta se alin musta on myös oikein hyvä. Ja keskimmäinenkin musta on hieno, mutta olen jostain kuullut, että kädet puuskassa seisominen saattaa viestiä sellaista "etäisyyttä". En tiiä onko se niin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat tainneet asiantuntijat sanoneet...tuokin kannattaa ottaa huomioon, kiitos Mimmu!

   Poista
 5. Viimeinen kuva paras :) Onnea ja voimia tulevaan, ihailen ihmisiä jotka jaksavat oman työnsä ohella alkaa tärkeään tehtävään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kampanja ei kestä kuin pari kuukautta ja aion viedä sen vähin ponnisteluin läpi ja valituksi tulemista en edes vielä ajattele...Alin kuva voi olla hyvä niiden mielestä, jotka eivät minua tunne, mutta omasta mielestäni näytän siinä vieraalta..

   Poista
 6. Voi ku hienoa! Onnittelut päätöksestä <3

  Nuo kuvat on kaikki aivan upeita :)

  Nyt ku täytyy aatella vaalikuvaa niin minusta, ja vain minusta, tuo ylin kuva on hieman liian räväkkä vaalikuvaksi vaikka muuten onki upea, keskimmäinen on oikiastaan paras ja tyylikäs kuva, mutta koska kädet on ristissä sylissä vai miksi tuota asentoa sanotaan, niin se kuulema tarkottaa luotaantyöntävää, ei-kuuntelevaa tai jotenki nuin se meni :) Alin kuva on SE paras VAALIkuva, koska solet niin avoimen ja luottamuksen näkönen, että jos mie saisin päättää, ottasin tuon alimmaisen VAALIkuvaksi :) Mutta, siehän teet tietekki sen oman päätöksen mikä sinusta ittestä tuntuu parhaimmalta <3 keskimmäinen ja alin kuva on aivan upeita <3
  Paras nuista kolmesta, jos vaikka haluaa teettää isomman kuvan itelle, on just tuo keskimmäinen, minun mielestä :)

  Onnea tuleviin vaaleihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tulee vaikea valinta, sillä kaikki argumentit ovat hyviä! No, onneksi kuva ei ratkaise vaalimenestystä tai -menetystä, luulisin..? Paljastan pikapuoliin, mikä on oma suosikkini.

   Poista
 7. Onnea valitsemallesi tielle ja hienoa kun lähet vaaleihin mukaan!

  Mun mielestä ylimmän kuvan punaisesta väristä tulee mieleen demarit...keskimmäinen olisi muuten mainio, mutta käsien asento on liian kylmä. Siispä valitsen alimmaisen :)

  VastaaPoista
 8. ONNEA ja siunausta uusiin tuuliin!
  Minusta keskimmäinen kuva on tähän juttuun paras. Siinä on luottamusta herättävää lempeyttä, tarmokkuutta ja aitoutta. Minun mielestäni siinä kätesi eivät ole tylysti puuskassa, vaan niiden asennossa on levollista päättäväisyyttä. Se on hyvä!! ♥

  VastaaPoista
 9. "Valitse siis Marita, niin loppuu marina" Punainen/oranssi on mun lempivärini...mutta tässä tapauksessa tulee mieleen demarit,kuten Almastiinakin totesi.Minusta keskimmäinen olisi paras jos voisit ottaa sen uusiksi,kädet puuskasssa antaa epävarman kuvan itsestäsi,alimmainen olisi "oikean poliitikon" kuva vaikka et siinä oiein ole itsesi näköinen.Mutta saakoon Jumala antaa sulle kaiken viisauden valintoihisi ja päätöksiin mitä asioita rupeat kunnastasi kannattamaan ja viemään eteenpäin jos tulet valituksi.Onnea ja siunausta.t.Ritu

  VastaaPoista
 10. Almastiina, Tinttarus ja Ritu: Tuli mieleen, että nuo puuskakädet voi kyllä rajata pois. Itsekin pidän keskimmäisestä, levollista päättäväisyyttä. "Varman päälle on hyvä rakentaa", on vaalisloganini :)

  VastaaPoista
 11. Oi miten nuorelta sä näytät! Ja niin kaunis olet.
  Kaikki kuvat on kyllä tosi hvyiä, hmm.. ehkä kuitenkin tykkään jotenkin tuosta keskimmäisestä eniten :)

  Onnea uudelle uralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkauksella ja kuvankäsittelyllä saa ihmeitä aikaan:) Ja Alhourra - shampoolla, koitan saada sitä sullekin ;)

   Poista
 12. Onnea uudelle uralle!
  Minusta tuo keskimmäinen on tosi hyvä kuva...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MInäkin olen alkanut tykätä keskimmäisestä ja kädet voi rajata pois...

   Poista
 13. Pssst... Samassa veneessä, samassa puolueessa :D Tidoksi sinulle, että puolueen kautta saat ohjeet, millainen kuvan tulee olla. Siitä on olemassa tarkat tiedot, jotta kaikilla olisi yhtenäiset kuvat. Meillä on täällä tarkoitus kuvata kaikki ehdokkaat samalla kuvaajalla, samalla taustalla, jotta vaalijulisteet olisivat selkeämmät. Mahtaako teillä olla siellä sama juttu? Kyselehän pikkasen ihmisiltä. Mutta siunausta ja tsemppiä koitokseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Mimmi! On meillä kuvausohjeet ja annoinkin ne kuvaajalle. Sinulle temppiä ja siunausta myös, olisi hauaska kuulla kokemuksiasi...?

   Poista
 14. Keskimmäinen paras.Vaikuttaa niin määrätietoiselta ja varmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tämä on todella ielenkiintoista..

   Poista
 15. Hyviä kuvia kaikki, mutta alimmaisessa kuvassa silmät näyttää "väsähtäneiltä". Ylin kuva on pirtein, mutta ei toimi pienissä ilmoituksissa. Keskimmäisessä puolestaan kehon kieli ei ole paras mahdollinen. Sulla on varmaan enemmänkin näitä? Ylin kuva puolivartalokuvana olisi kaikista hienoin. Pyydä kuvaajaa rajaamaan kuvaa harteista niin saat tuosta kuvasta hyvän ja toimivan :)
  Onnea ja tsemppiä! Ekaterina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaterina, minulla kävi mielessä tulla kuvattavaksesi, mutta totesin, että asut liian kaukana! Arvostan ammattimaisia mielipiteitäsi. Totta, alimmassa kubvassa on silmissä jotain outoa ja nyt kun sanoit, ne ovat väsähtäneet. Kuvat pystyy rajaamaan itsekin ja luulen että käytän keskimmäistä ilman käsiä (tai ylimmäistä..) Kiitos tosi paljon kommentistasi!

   Poista
 16. Toisiks viimeinen kuva on mielestäni paras, onnittelut myös täältä etelästä ja hyvää elokuun loppua, meikällä alakaa työt huomenna, loma on sit loppu, voi ei,miten sitä jaksaa taas ens kesään, eipä näitä vuosia enää olekkaan montaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä töihin ja arkeen! Kyllä se lähtee siitä taas rullamaan ja seuraava kesä on nopeammin kuin huomaatkaan!

   Poista
 17. Voi onnea! Vähän hieno juttu!! Pidän peukkuja!
  ja kaikki kuvat on niin nättejä, etten osaisi kyll valita :)

  VastaaPoista
 18. HIENOA Marita! Onnea vaalitaistoon! Keskimmäinen kuva on minusta paras, näin pikainen kommentti, en nyt ehdi kaikkia kommentteja lukemaan. Näytät kauniille ja upealle kaikissa kuvissa!

  VastaaPoista