Huonekalujen verhoilua

lauantai 28. elokuuta 2010

Kallistun enemmän punaiseen, ruskeaan, beigeen ja lämpimiin väreihin kuin sinisävyihin, vaikka on sininenkin ihanan raikas ja olen nähnyt monta upeaa sinisävyistä olohuonetta. No, minä pidän punaisesta ja vihreästä. Kesällä olohuoneeni pukeutuu vihreäänja talvella lämpimän punaiseen. Vaihdan matot, verhot, tyynyt ja kynttilät.

Verhoilutin Askosta hankkimani Helena-nojatuolin. Minua alkoi kyllästyttämään vaalea beige ja oli tuoli jo nuhjaantunutkin. Tässä nojatuoli pliisussa kuosissaan.

Verhoilun jälkeen siitä tuli räväkän aniliinin punainen!

Nyt tuolini on todellinen katseenvangitsija olohuoneessa. Tosin verhoilija ei täysin onnistunut ja tuoliin jäi ryppyjä...ja se minua harmittaa.

Tässä nojatuoli oikealla paikallaan kirjahyllyn edessä, jonka maalautin valkoiseksi, mutta se onkin toinen stoori :)

Samalla verhoilutin toisenkin  tuolin, jonka olen löytänyt muinoin kirpputorilta. Kuvat ennen ja jälkeen!
 

6 kommenttia:

 1. Punainen uudelleen verhoiltu nojatuoli on kerrassaan ihana, minä tykkään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, joskus kannattaa olla rohkea värivalinnoissaan:)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Verhoiltu tuolisi on upean näköinen!Hieno kangas!
  Minulla on kaksi samanlaista tuolia, ovat nykyisellään aika pliisun näköiset. Taidankin ottaa sinusta mallia ja verhoiluttaa ne hieman säväkämmän väriseksi. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Askon Helena-tuoli muuttui kummasti, kun sen verhoilutti. On edelleen ilo silmälle :)

   Poista
 4. Heips!
  Ei uskoisi enää samaksi tuoliksi tuon verhoilun jälkeen ! Eli selkeesti kauniimpi kuin se beige...!
  Minulla on myös kaksi Helena lepotuolia ja ovat Askon omalla luonnon valk. Rustica kankaalla verhoiltu, mutta nyt jo kauttaaltaan selvästi tasaisen likaisen harmaat ja pinttyneet. Joten ajattelin myös teetättää verhoilijalla uudet kankaat, mutta ei enää valkoisia vaan juuri jotain räväkämpää väriä vaihteeksi...
  Mutta haluaisin kysyä mistä ostit kankaan vai tilasitko ihan huonekaluliikkeen kautta huonekalu/sohva kangasta ja tuliko kalliiksi verhoiluttaminen vai kannattaako ennemmin ostaa uudet tuolit..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Verhoilutin Porvoossa ja verhoomo hankki kankaat ja kaikki. Kyllä se kalliksi tuli, useampi satanen, joten kannattaa harkita uuden tuolin ostamisra. Tosin tykkään istua Helenassa, joka on sopivan mallinen. Nyt tuoli alkaa jälleen olla nuhjunen, joten...

   Poista