Seinäremontti olohuoneessa

sunnuntai 22. elokuuta 2010


Näkymä ulko-ovelta


Minua alkoi tympiä valkoinen tyhjä seinä, joka oli ensimmäinen näkymä heti ovesta sisään astuttaessa. Teetätin remontin, jossa seinä käsiteltiin Decorin tekstuurimaalilla (sisältää mm.olkia ja helmiäistä) ja seinän ilmeen täydensivät seinälamput. Osa takaseinää muurattiin sisustuskivellä. Muutos oli mielettömän suuri ja olen ollut todella tyytyväinen! Lisäksi asennutin  tummanruskean valeparrun kulkemaan huoneen poikki. Sitä ei tosin näissä kuvissä näy.
Valmis seinä

Näkymä olohuoneesta eteiseen päin ennen remonttia
Näkymä olohuoneesta

Näkymä olohuoneesta

10 kommenttia:

 1. Sika magee lopputulos, varsinkin tuo kiviseinä!!!! Sopii muuhun ympäristöön todella hyvin. Me olemme kans suunnitelleet jotain olohuoneen yhdelle seinälle, joko jotain erikoisempaa tapettia tai kiveä! Ja kivi alkaa vahvistumaan kyllä kun tuonkin näin. Onko se vaikea asentaa se kivi juttu?

  VastaaPoista
 2. Ei ole vaikea! Sen olisi helposti pystynyt itsekin asentamaan ja ammattilaiselta vei n. 4h. Kiitos muuten kommentistasi - oli kiva saada :)

  VastaaPoista
 3. Vielä kiviseinästä, siihen kannattaa ehdottomasti asentaa valaisin ja mieluiten himmentimellä, jotta tekstuuri pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen seinä. Itsekin olen suunnitellut vastaavaa, mutta harmaana. Kiva nähdä kuinka huone muuttui aivan erinäköiseksi.

  VastaaPoista
 5. oi mikä ihana tunnelma!! kiviseinä tulee upeasti esiin noilla valaisimilla, samanlaiset löytyy muuten meidänkin aulasta. ja himmennin tosiaan on ehdoton niiden kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Ei voi muuta sanoa kuin VAUDE, näyttää tosi upealta noiden valojen kanssa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kehuista, niitä on mukava lukea :)

  VastaaPoista
 8. Hei,tulin kurkkaamaan blogiasi ja kivalta näyttää täälläkin :) Todella ihanasti olet sisustanut teillä :)

  VastaaPoista
 9. Kiva kun kävit katsomassa meitin olkkaria. Kiviseinä on kyllä todella kaunis katseenvangitsija, sopii kyllä todella hyvin teillekkin.

  VastaaPoista
 10. Moi Henna! Kiitos kommentistasi, tapaamisiin blogimaailmassa!

  VastaaPoista