Makuuhuoneemme

lauantai 28. elokuuta 2010

Makuuhuoneemme on vihreäruskea. Muuttaessamme huoneessa oli ruskea puoliseinäpaneeli. Mietin poistanko vai maalaanko sen valkoiseksi, mutta päätin toistaiseksi antaa olla. Listoitimme kattolistat tummalla 7 cm leveällä puulistalla. Tummaa puuta käytimme myös TV-taustana ja tein itse tummanruskean sängynpäädyn. Kristallikruunu on katseenvangitsija ja luo jännittäviä kuvioita seinille. Alussa minulla oli vain verhokappa ikkunassa, mutta vihreä sivuverho luo lämpöä ja pehmentää kaikuja. Ruutuverhot ja sängyn jalkapäässä oleva peitto ovat Laura Ashleyltä, jonka fani olen! Sängyt ovat Hästensin runkopatjasängyt.


Joskus käännän päiväpeiton toisinpäin, jolloin saan vaaleamman ilmeen. Peitto on muuten tilattu Jotexilta (h. 20 € alennuksineen)
Kummasta pidät enemmän??

Näkymä olohuoneeseen
Näkymä olohuoneeseen päin

6 kommenttia:

 1. Kiitos Sarppa! Nopeasti vilkaistuna teilläpä vasta kaunista onkin! Täytyy tutustua paremmalla ajalla tarkemmin :) Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis makuuhuone. Pidän enemmän päiväpeitosta vihreä puoli ylöspäin, koska sinulla on vihreää myös verhoissa ja pöytäliinassa, jolloin vihreä päiväpeitto minun mielestä sointuu tilaan paremmin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna! Nyt kun alan kriittisemmin tarkastella makuuhuonettamme, havaitsen, että nurkan voisi siistiä. Lokerikot pois tai tilalle jokin valkoinen puinen (?) lokerikkosysteemi tärkeille papruillemme. Tyynyjen asettelussakin on parantamisen varaa.

  VastaaPoista
 4. tuttu päiväpeitto :) molemmat värit sopii kyllä teidän makkariin, mut ite kallistun tuon valkoisen puolen suuntaan (ylläri) ;)

  VastaaPoista
 5. Itsekin olen kallistumassa valkoiseen, kun katselen teidän ihania valkoisia makkareitanne :)

  VastaaPoista