Keittiöremontti osa 1

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Haaveilen keittiöremontista. Mistä aloittaa? Pitäisi kai mennä pohjapiirustuksen ja mittojen kanssa keittiötoimittajien luokse.
Tältä näyttää pohjapiirustus
Ja tältä nykyinen keittiö:

Jotenkin alkuun pääsy tuntuu hirmu vaikealta...
Minulla on mielessä valkoinen keittiö. Ainakin kalusteet tulevat olemaan valkoiset, muuta en sitten tiedäkään. Laitoin juuri postia Puustelliin, seuraavaksi laitan vielä 3-4 muuhun
ja siitä se varmaan lähtee...
En tiedä toteutuuko tänä vuonna. Ehkä se toteutuu, nyt kun olen täällä kertonut.
Pysykää kuulolla...

18 kommenttia:

 1. Mullakin on ehkä vihdoinkin se uusi keittiö tulossa! Haaparannan Ikeassa on nyt 13.3. asti tarjous, jossa jokaisesta 10000 kruunun keittiöostosta saa 1000 kruunun lahjakortin eli periaatteessa vielä 10 % alennus, joten nyt ollaan jo tosissaan harkitsemassa sitä remppaa:) Saa sitten nähdä toteutuuko?

  VastaaPoista
 2. Soile: No harmi kun se Haaparanta on niin kaukana! Onpa hauska nähdä toteutuvatko haaveemme tänä vuonna, mutta kyllä ne toteutuvat!

  VastaaPoista
 3. Haaveet ovat unelmia ja unelmista kaikki lähtee :)

  VastaaPoista
 4. Hih, toivotaan Marita että unelmasi toteutuu <3

  VastaaPoista
 5. Laita allas tuonne ikkunan alle. Se on aina niin kaunista. Ja joku ihana ikkunalamppu ja sen viereen vain avohyllyt.. Yläkaapistot vain tolle yhdelle seinälle..

  VastaaPoista
 6. Anne ja Johanna: Kiitos kannustuksesta - nyt tarvitaan blogiystävien tukea!

  VastaaPoista
 7. Keittiöremppa on iso urakka, mutta minusta kannattava, koska -ainakin meillä- keittiössä vietetään paljon aikaa. Täällä Saksassahan ei yleensä näissä vuokra-aunnoissakaan ole valmiina keittiötä ja tämän meidän keittiön olen itse suunnittellut ja tilannut Ikeasta.

  Itse lähdin liikkeelle ensin tästä talosta (tänne ei ois mitkään maalaisromanttiset käyny, kun on moderni talo), sitten itse tilasta ja sitten siitä, mitä sinne keittiöön haluttiin. Ikean sivuilla voi ladata keittiönsuunnitteluohjelman, jolla sitten suunnittelin meidän tilaan keittiön, jossa on kaikki tarpeellinen. Suosittelen!

  Tilaahan teillä on ruhtinaallisesti ja tosi upeat on muuten nuo vetimet ovissa! Valkoinen on aina varma valinta ja ajaton. Suurin ongelma varmaan mulle ois päättää, että laittaisinko tapetin, jonka päälle pleksin vaiko kaakelit kaappien väliin. Mukava ois kyllä keittiötä suunnitella omaan kotiin!

  Paljon intoa ja iloa uuden keittiön toteuttamiseen!

  VastaaPoista
 8. Hanna: Kuulostaa hyvältä, ajattelin tosin selvitä ilman putkistojen uudelleensijoittelua. Pidän mielessä nämä vinkit. Kiitti!

  VastaaPoista
 9. Maria: Onko sinulla kuvia teidän Ikea-keittiöstä? Välitila ja taso onkin kysymysmerkki. Lattialaatatkin tahtoisin vaihdattaa valkoisiksi. Mutta mitenkähän tuo vesikiertoinen lattialämmitys kärsii?

  VastaaPoista
 10. Meillä tehtiin tähän nykyiseen taloon keittiöremontti reilu vosi sitten. Halusin tänne hieman romanttista, koska asumme nyt rintamiestalossa, ja moderni tuntui jotenkin vieraalta. Nyt uuteen asuntoomme otin hieman modernimman mallin, koska sinne taas tuo romanttinen tuntui liian vanhalta. Vaikka romanttisen ystävä olen enemmän!
  Ainakin meidän tulevassa (ja nykyisessä) keittiössä on kaapit jalkojen päällä (ja sokkeli tulee vain eteen) eli putkien paikkaa oli tosi helppo siirtää siellä alla.
  Väitilaan laitamme laminaatin (vähän samantapaisen kun sinulla on tuo reunanauha), se on helppo pitää puhtaana, koska siinä ei ole saumoja.
  Mielestäni on hyvä, että teillä on reilusti aikaa. Nyt kun itse teemme remonttia ja aikaa on jäänyt päivisin suunnitteluun, niin olen huomannut, että monta "virhettä" olisin tehnyt, jos oltaisiin nopeasti edetty. Keittiössäkin otin piirrustuksen ja istuin lattialle. Mietin miten kaikki toimiin, jos tuo on tuossa jne...

  Kyllä ne haaveet vielä toteutuu, ennemmin tai myöhemmin :)

  VastaaPoista
 11. Nostan sinulle hattua. Meilläkin keittiöremontti häämöttää jossain tulevaisuudessa, mutta sevain tuntuu tavattoman suurelta urakalta. Jään mielenkiinnolla seuraamaan remonttisi etenemistä, jospa saisin siitä innoiketta aloittaa oma :)

  VastaaPoista
 12. Meillä tehtiin pieni muotoinen keittiö remppa.
  Olen kuitenkin siihen tyytyväinen, jos olisi ollut mahdollista valkoinen posliiniallas olisi tullut ikkunan alle, mutta tilat niin hankalat, että siitä oli luovuttava:)
  Haaveilla kannattaa aina ja uskoa niiden toteutumiseen:)
  -Hanne-

  VastaaPoista
 13. Eikös se ole vähän niin, että keittiö on kodin sydän ja sydäntä täytyy hoitaa hyvin, eli ei muuta kuin tuumasta toimeen :))
  Meillä vessaremppa menossa...lääh, kun on pitkäveteistä..no kyllä se vielä tämän kevään aikana valmistuu ;)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 14. Mitä tuota muttamaan, kaunis keittiö! Maalipensseli vain käteen, jos valkoiseksei haluat. Muutenhan se on hyvä!

  VastaaPoista
 15. Lattiasta en osaa sanoa, varmaan osaavat jossain keittiöfirmassa kertoa, että miten lattialämmityksen käy, jos laatat vaihtaa. Jotenkin luulisin, että ei sen pitäis mitenkään vaikuttaa, kun eikö teillä ole laatat tuossa nytkin?

  Voin toki laittaa vaikka ihan oman postauksen tässä joskus meidän keittiöstä. Vähän tämä bloggailu on nyt tökkinyt ja oikeastaan vaan sun ja parin muun blogia oon käyny kattomassa. Ehkäpä inspistä tähänkin taas kaipais...

  VastaaPoista
 16. Mia: Täällä seurailenkin teidän remppaa...kiitos vinkeistäsi!
  Satu: Niinpä, innoiketta tarvitsen minäkin..
  Hanne: Valkoinen posliinialaas kuullostaa upealta ja ikkunan alla..
  Päm: Olenkin seuraillut teidän remppoja - ja juuri niin - keittiö ON kodin sydän!
  Maria: Ei, ei, olen ikäni (siis monta vuotta) aina ollut toisten suunnittelemissa keittiöissä, ja mielestäni ainakin kerran naisen tulee saada upouusi keittiö...
  Maria: Minullakin tökkii juuri nyt bloggailu - ei ole oikein inspistä...oi, kuinka mieltä lämmittävää kuulla, että seurailet juuri minun blogiani :)

  Ja mukavaa viikonloppua teille kaikille!!

  VastaaPoista
 17. tsemppiä remppaan, ei muuta ku tuumasta toimeen! :)

  VastaaPoista
 18. S: Kiitos tsemppaamisesta, sitä tarvitaan!

  VastaaPoista