Valloittava salaisuus 9

lauantai 2. lokakuuta 2010

Tiedätkö, että meillä on mahdollisuus oppia tuntemaan Jumalaa, niin kummalliselta kuin se saattaa kuulostaa, mutta se on todella mahdollista ja minä olen sen omassa elämässäni saanut kokea (jo se on sinällään IHME), mikä on syy, että tällaisia kirjoittelen. Voin joskus kertoa miten se tapahtui... 

Tässä kirjassa tutkitaan Jumalan luonnetta naiseuden kautta ja naisen sielunelämää Jumalan luomistyön kautta. Mutta mennäänpä jo asiaan eli olemme sivulla 39..

"Naisen valtava kaipaus ja kapasiteetti läheisiin ihmissuhteisiin (olisikohan tämä bloggailu yksi osoitus siitä ;)?) kertoo meille Jumalan valtavasta kaipauksesta ja kapasiteetista läheisiin ihmissuhteisiin. Itse asiassa se saattaa olla tärkein asia, jonka saamme oppia Jumalasta - että Hän kaipaa suhteeseen kanssamme. "Ja ikuinen elämä on sitä, että he tuntevat sinut, ainoan todellisen Jumalan" (Joh 17:3). Koko Raamattu on Jumalan ja kansansa välinen rakkaustarina. Hän kaipaa meitä. Hän välittää. Hänellä on hellä sydän.

Miten lohdullista onkaan  tietää, että maailmankaikkeus, jossa elämme, on läpikotaisin suhdekeskeinen, ja että Jumalamme on helläsydäminen Jumala, joka kaipaa elämistä yhteydessämme. Jos epäilet sitä vähääkään, katso sitä viestiä, jonka hän lähetti meille naisessa. Ihmeellistä, Jumala ei ainoastaan kaipaa meitä, vaan hän kaipaa olemista rakkautemme kohteena."

Tämä olkoon johdanto huomiseen pyhäpäivän viettoon. Olenkin huomannut, että käyn kirjaa "Valloittava Salaisuus" läpi aina pyhäpäivisin, joten hyvää pyhäpäivää teille kaikille! Muuten, mistähän tuo pyhäpäivä tulee - no, sunnuntai on päivä, joka on pyhitetty Jumalalle. Ainakin alunperin oli, tosin on nykyihmisiltä alkanut sen merkitys kadota.....

4 kommenttia:

 1. Minä luen samaa kirjaa ja pidän kovasti. Olen joutunut ostamaan muutaman uuden version kun olen kirjaa eteenpäin jakanut :) Antoisia lukuhetkiä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka ihana kuulla! Tämä oli tyttären rippilahja ja olen kuluttanut kirjan jo ihan loppuun. Täytyy varmaan ostaa hänelle uusi. Miten muuten löysit tänne?

  VastaaPoista
 3. Pitäisipä lainata kirjastosta, sen verran laittoi miettimään. Varsinkin kun kommunikaatio niin "ylhäälle" kuin perheenkin kesken välillä takkuaa...

  VastaaPoista
 4. Sissi rakas, vaikka me olemme tosi pieniä ja heikkoja, jokainen huokauksemmekin kuullaan tuolla ylhäällä..

  VastaaPoista