Kohti valkoista unelmaa

torstai 14. lokakuuta 2010

Valkoinen unelmani
 Minulla on unelma valkoisesta keittiöstä. Ei nykyinenkään keittiö ruma ole, mutta se vain ei ole tyyliäni. Muutimme 5v. sitten nykyiseen kotiimme emmekä ole raaskineet vielä luopua hyväkuntoisista massiivitammiovisista kalusteista, jotka nyt ovat 10v vanhat.
Nykyinen keittiöMinua häiritsee kun kaikki on tasaisen kellertävän ruskeaa; ovet ja lattialaatta, jopa välitilan kaakelit ovat ruskehtavan väriset.

Kaipaan valkoista harmoniaa, jossa kaikki ylimääräinen on kätketty valkoisten umpinaisten ovien taakse. Mielessäni on Kvikin korkeakiiltoinen vetimetön Mano-mallisto, välitilamateriaali voisi olla pähkinäpuuviilua, jonka päälle asennetaan lasi. Keittiön tasot vaaleaa kiveä tai kivipuristetta. MILTÄ KUULOSTAA?

....Kvikin korkeakiiltoinen Mano, ei tuo puinen tasokaan huono ole...


Upeinta olisi, jos vaihdattaisin lattian kaakelitkin luonnonvalkoisiksi! 

Ongelma nykyisessä keittiössä on myös, että se näkyy osittain olohuoneeseen, jonne se luo levottoman ilmeen:
 
Kuvitelkaa, miltä näkymä näyttäisi valkoisena unelmana -
Kertokaahan mielipiteenne ja antakaa vinkkejä, te sisustuksen osaajat!

Ai niin, olenhan jo yhden askeleen ottanut kohti valkoista unelmaani:


6 kommenttia:

 1. Joo-o, hyvältä kuulostaa tuo suunnitelma kohti valkoista unelmaa, vaikka tuo nykyinen keittiösi on hyväkuntoisen näköinen niin kyllähän se valkoisuus sitä raikastaisi, oletko miettinyt ovien maalauttamista? ja siinä samallahan voisi välitilalaatoituksenkin muuttaa...homma tosin voi paisua kuten meillä kävi, mutta nyt olen varsin tyytyväinen keittiööni! Tuo kulmaikkuna keittiössäsi on tosi kiva, sen edessä on varmasti ihana kokkailla ja katsella maisemaa! Hyvää viikonloppu sinulle!

  VastaaPoista
 2. Olen miettinyt ovien maalaamista, mutta se vaatisi myös kaappien yläpuolella olevien paneeleiden ym. ylimääräisten kohteiden maalaamisen/vaihtamisen. Eli homma paisuu... Jotenkin tuntuu, että kerralla kuntoon on parempi ratkaisu.

  Rakastan kulmaikkunaa ja siitä avautuvaa näkymää Söderkullan kartanolle ja pelloille. On ihanaa katsella kun lapset saapuvat koulusta kotiin! Hyvää viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Soile laittoi: Oi oi ja oi; ymmärrät varmaan, että voin samaistua tunteisiisi tässä kohtaa täysin:) Kyllä me vielä ne valkeat unelmat kotiimme saadaan...askel kerrallaan; sinullakin jo eka askel otettu viimeisestä kuvasta päätellen:D

  Marita vastasi: Yhdessä mennään eteenpäin kohti valkeaa unelmaamme - sinä tosin himpun verran jo edellä kauniine Bestå-kaapistoinesi!

  VastaaPoista
 4. kuulostaa aivan ihanalta unelmalta :).
  en laittais kuitenkaan lattiaan valkoista laattaa, tai ainakaan valkoisia saumoja. eivät varmasti pysy siisteinä kovin kauan...

  VastaaPoista
 5. Valkoinen keittiö varmasti "raikastaisi" yleisilmettä olohuoneesta käsin. Tykkään kun huoneet kahdessa tasossa, tahtois kans ;)

  VastaaPoista
 6. S: Joo, valkoisia saumoja en minäkään laittaisi. Olen nähnyt siistejä valkoisia laaattalattioita, pitää alkaa keräämään vikkejä...

  Kiitos Päm! Hauska tuo sinun nimimerkkisi. Huoneet kahdessa tasossa - se on aika mainio ratkaisu, sillä se peittää osittain näkymän (kaikki tiskivuoret eivät näy olkkariin) ja antaa avaruutta.

  VastaaPoista