Valloittava salaisuus 10

sunnuntai 17. lokakuuta 2010


Pyhäpäivä, ihana hiljaisuus ja rauha. Perheeni on syyslomaa viettämässä Englannissa. On hetki aikaa käydä läpi kirjaa, josta olen niin kovin innostunut. Löydät kirjan edelliset lainaukset kohdasta "Valloittava salaisuus". Jatkan sivulta 41 (ei sinun ole pakko lukea, jos et ole kiinnostunut, mutta toivon että kuitenkin lukisit, sillä usealla on niin väärä kuva kristinuskosta ja uskosta ylipäänsä... :))

"Elämä muuttuu dramaattisesti, kun elämäämme astuu romanssi. Kristinusko muuttuu dramaattisesti, kun ymmärrämme, että sekin on suuri romanssi. Että Jumala haluaa kiihkeästi jakaa kanssamme elämän, jossa on kauneutta, läheisyyttä ja seikkailua. "Minä olen sinua aina rakastanut" (Jer.31:3). Koko maailma on luotu romanssia varten - joet ja laaksot, niityt ja rannat. Kukat, musiikki, suudelma. Mutta meillä on taipumus unohtaa se kaikki, hukuttaa itsemme työhön ja huoliin. Eeva - Jumalan viesti maailmalle naiseuden muodossa - kutsuu meitä romanssiin. Hänen kauttaan Jumala tekee romanssista maailmankaikkeuden tärkeimmän asian. 

Jumala on suonut naiselle tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat ihmissuhteiden kannalta olennaisia, ominaisuuksia jotka kertovat Jumalasta. Nainen on kutsuva. Hän on haavoittuvainen. Hän on hellä. Hän on armollinen. Hän on myös kiihkeä ja omistautuu kiihkeästi. -----Kyllä, Jumalallamme on kiihkeä, romanttinen sydän. Katso vaikka Eevaa."

Kaikki tämä edellä oleva kertoo siitä, että on mahdollista elää henkilökohtaisessa suhteessa Jumalan kanssa ja se antaa elämälle ja kaikelle aivan uuden perspektiivin... Sen sain kokea 26v. sitten, kun olin 25 vuotias, ja se on ollut totta joka päivä siitä lähtien. Aika ihmeellistä!

11 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit! Tulin heti vastavierailulle. Ja tuun jatkossakin :)
  Siunattua alkavaa uutta viikkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Tulin huikkasemaan SIUt!
  Tuo kirja pitääkin etsiä käsiini ja lukea. Kiinnostavalta tuntuu.
  Huomasin tuosta alempaa tuon Levin mökkijutun...mulla yksi suuri haave olisi päästä Lappiin. En ole ikinä ollut. Huhuilin rakkaanikin katsomaan kuvia:) Saako näin julkisella fooriumilla kysellä viikkovuokran hintaa??

  Kiittelen vielä visiitistäsi blogissani. Lämmittää erityisesti, kun huomaan että joku vilpittömästi saa itselleen jotakin kirjoittamastani.
  Jumalan armollisilla käsivarsilla saamme levätä, itkeä, nauraa, ihmetellä. Uskomaton lahja on osaksemme annettu. Ilman vastavaatimuksia. Saamme niin paljon, kunhan vain avaamme sydämemme oven!
  Alkavaan arkeen paljon iloisia hetkiä!!

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluan etsiä tuon kirjan.Kiitos tästä! Jumala on kyllä niin ihmeellinen kaikessa suuruudessaan...Siunausta syksyysi.
  terkuin Anu

  VastaaPoista
 4. Tinttarus: Kiitos ihanasta kommentistasi!
  Levikaksonen löytyy Levin keskusvaraamon kautta ja hinnatkin on mainittu siellä:
  http://www.levi.fi/fi/majoitus/keskusvaraamo/mokkiesittely/levikaksonen-122-henk.-q3.html

  Jos linkki ei aukea, niin mene Levi-sivuille: majoitus/keskusvaraamo/mökkiesittely.

  Niin ja matka on vain 1 km Levikeskuksesta. Laitoin virheellisesti 2 km. Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Anu: Kylläpä minua siunataan ihanilla kommenteilla! Hanki ihmeessä kirja - minun tytär sai sen rippilahjaksi - aika ihana lahja...

  VastaaPoista
 6. Hei! Kiitos vierailusta ja kauniista sanoistasi blogissani!
  Tämä sinun blogisi vaikuttaa ihastuttavalta, -tulen paremmalla ajalla uudelleen.
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Olipa taas ihanaa tekstiä! kerrassaan virkistävää. Tuntuu hyvältä olla nainen : )
  T.Sari S.

  VastaaPoista
 8. Eikös olekin Sari aika ihmeellistä..:)

  VastaaPoista
 9. Tämä kuninkaan tytärten asia on ollut kovasti mielessäni viime viikkoina ja se tulee yllättäen esiin joka puolella. Muistin, että olet aina suositellut tätä kirjaa; kyllä se täytyy nyt hankkia :) Olen ruvennut oikein tutkimaan näitä asioita ja löydän aivan ihmeellisiä ajatuksia ja totuuksia! Kiitokset sinulle ihana Marita kaikesta tästä jakamisesta <3 ! Eva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut ilo olla yhteisellä löytäretkellä, Eva!

   Poista