Sweet Living - arjen sulostuttaja

lauantai 30. lokakuuta 2010Söderkullassa ei ole monta kauppaa, mutta onneksemme tänne perustettiin keväällä Sweet Living liike, joka tarjoaa runsaasti elämää ilahduttavia/helpottavia asioita!
Astukaamme sisälle sateisen sumuisena päivänä - ja kas, olemme unelmamaailmassa täynnä ihanuuksia! ------Mitäs täältä löytyykään:
Lamput ovat kertakaikkiaan IHANIA!

Seuraavaksi katse osuu ylellisiin kylpylä- ja kauneudenhoitotuotteisiin, kosteusvoiteisiin, saippuoihin ja huonetuoksuihin
Lipastokin on myytävänä

 "Not your Daughter´s Jeans" on USA:ssa supersuosittu farkkumerkki, ja Suomesta tuskin niitä saa muualta kuin täältä ja Stockalta. Ostin itselleni farkut ja 10 kg katosi :)


 Pidän liikkeen tyylikkäästä ilmeestä, joka on lämpimän kodikas.
 Täältä löytyy kaikkea mahdollista; kynttilöitä...

 Kauniita käsintehtyjä sipoolaisia kortteja...
Jopa nämä herkulliset saippuat ovat käsintehtyjä ja kotimaisia!

Ja nam - aitoja tikkunekkukaramelleja...

Koruja..
Laadukkaita Dumondin kenkiä ja laukkuja...

Lintuhäkki...

Ja joka puolella on lamppuja, lamppuja...ja myös paikka levähtää...Jopa lintuja on muistettu kauniilla linnunpöntöillä, miten kiva lahjavinkki kylään vietäväksi

 Tämä liike on siis huippu! Tässä oli esitelty vain pieni murto-osa kaikesta siitä, mitä liikkeestä löytyy. Toivon, että sinne löytäisi tiensä moni asiakas. Siis lähtekääpä retkelle Sipoon Söderkullaan (voin toimia oppaananne).

On täällä toinenkin ihana liike La Petit Boutigue, naisten vaateliike, mutta kerron siitä toiste :)


9 kommenttia:

 1. Voi mä niin haluaisin katsastaa tuon lamppuvalikoiman :) Todella ihastuttava postaus :)

  VastaaPoista
 2. Johanna: Täältä voisi löytyä juuri sinulle sopivia lamppuja - ei muuta kuin hyppää autoon tai junaan!

  VastaaPoista
 3. Voi tuska, tuollaiset putiikit pitäisi lailla kieltää, niin paljon kaikkia ihanuuksia. Kävin juuri Kankaanpäässä, jossa myös yodella ihana liike, jossa myynnissä Sia, Broste ja Villa collection tuotteita. Ukko oli huolissaan, että saako minua lainkaan pois koko putiikista, todella kauniisti laitettua....

  VastaaPoista
 4. Marita: Katsoin, että tuolla olis minulle lamppuja ;D Täytyypäs alkaa suunnittelemaan reissua, järjestyykö yösija, mikäli sinnepäin joskus sattus sisustusmatkalle tulemaan :)

  VastaaPoista
 5. Johanna: No toki järjestyy! Yksi siskoistani on hotellijohtaja Hesassa, niin saat huoneen ed. hintaan tai sitten meidän olkkarin sohvalla ;)

  VastaaPoista
 6. Sarppu: Sanos muuta, miten tässä houkutusten maailmassa kohta enää osaa elää? Onneksi meillä on nuo ukot toppuuttelemassa :)

  VastaaPoista
 7. Heti piti minunkin tulla tutustumaan sinun blogiisi, aivan ihana!!! Liityin lukijaksikin :)
  Kortteja löytyy Sweet Livingistä, mutta teen myös ihan tilauksesta toiveiden mukaan, laitat vaan viestiä tai tulet käymään :)

  VastaaPoista
 8. Mielenkiinnolla luin esittelyn tästä sisustuskaupasta. Mitä kaikkea kaunista onkaan tarjolla!

  VastaaPoista
 9. Raisa: Hyvä idea tuo "toiveiden mukaan", mulla on heti mielessä yksi. Laitan sähköpostia. Ja kiva kun liityit lukijaksi!

  Kirsti: Sinun täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa SL:ssa!

  VastaaPoista