Elämä pyörittää

lauantai 2. helmikuuta 2019


Tuleeko teille joskus vastaan tilanteita jolloin kummalliset asiat seuraavat toisiaan, pieniä juttuja, jotka ovat käsittämättömiä ja odottamattomia, ei aina niin kivoja ja saavat mielesi hämmennyksiin?
Minulla on tällainen ajanjakso menossa. Kaipaan rauhaa ja harmoniaa, ja koen tällaisissa tilanteissa olevani kuin jonglööri, joka heittelee palloja kädestä toiseen koittaen pitää asiat edes jonkinmoisessa järjestyksessä.

Kirjoitin ylös paperille yhteensä yksitoista asiaa, jotka ovat sattuneet viime päivinä. Aikomukseni on seurata miten kukin noista asioista lopulta ratkeaa. Rukoukseni on, että teen sen minkä koen oikeaksi tehdä ja loput jätän "Herran haltuun", ihan kirjaimellisesti.

Katsotaan kuinka käy, sillä meitä kehotetaan kiitoksella jättämään KAIKKI:

"Älkää mistään murehtiko, vaan KAIKESSA saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi

ja

Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa."

Fil 4: 6-7


Luin Eija-Riitta Korholan kirjan "Kuolemaa nopeampi" ja vau miten se puhutteli. Edelleen luen kirjaa uudestaan ja uudestaan. Miten joku voi kirjoittaa niin taivavasti, hienosti ja syvällisesti. Päällimmäiseksi jäi mieleeni hänen levollinen ja kiitollinen mieli kaiken kokemansa kärsimyksen jälkeen. Siinä on tavoittelemista.

Kuten E-R kirjoittaa: " Jumalaan uskovia ei vapauteta tämän elämän vaivoista ja kärsimyksistä. Vaikka kokisimmekin ihmeitä, eivät nekään ratkaise kenenkään ongelmia lopullisesti - kuolemmehan kuitenkin. Ihmeiden tarkoitus ei ole osoittaa tietä jatkuvien erivapauksien maailmaan vaan luottamaan Läsnäoloon."4 kommenttia:

 1. Tuo kirja on kyllä saatava käsiin, olen siitä niin paljon jo kuullut hyvää. Sinusta ja Mahasta oli hyvä juttu Hyvässä Sanomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun huomasit sen Eeviregina! Olen kiitollinen että tässä pahassa ja epävakaassa maailmassa saa vielä kuulla ja jakaa hyviä uutisia!

   Poista
 2. Kultaseni, olet varmaan itsekin oivaltanut, että kun olet määrätietoisesti viime aikoina tehnyt työtä sen eteen, että luovutat elämäsi ja voimavarasi Jumalan käyttöön, niin Vastapuoli yrittää tehdä kaikkensa, että saisi kangettua kärryäsi ojaan. On mielenkiintoinen asia sekin, että olet ensisijaisesti ihmeissäsi tässä tilanteessa, etkä ole paniikissa tai hädissäsi. Se kertoo hyvin siitä, että luottamuksesi on Jumalan ohjauksessa.
  Lepää edelleenkin luottamuksessa. Oli oikein hyvä, että myös kerroit asiasta meille, koska me voimme rukouksissa raivata vihollisen tikkuja rattaista. Vihollinen on häviäjä ja luovuttaja ja me olemme Voittajan puolella tänä päivänä enemmän kuin koskaan!
  Jumala haluaa viedä sinua ja miestäsi suurempiin ja ennenkokemattomiin tehtäviin ja siksi tarvitset järkähtämätöntä luottamusta Isän hoivaan ja huolenpitoon. Eikä tämä asia ole mikään yksityisasia tai salaisuus vaan on kaikkien selvästi nähtävissä, vaikkei seuraisi elämäänne muuta kuin blogin välityksellä!
  Siunaan, sisko sinua ja miestäsi, Isän kaikenkattavalla voimalla ja rauhalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkku, tuo mitä kirjoitit kuullosti miltei Isän puheelta minulle ja sitä se taisi ollakin :) Tulen palaamaan tähän tekstiisi yhä uudelleen - se oli valtava rohkaisun sana. Kiitos kun kommentoit!

   Poista