Juhlamatkaa kohti

lauantai 12. tammikuuta 2019

Kärsitkö pimeästä ajasta? Kuulen aika paljon huokailuja siitä miten tämä on kurjaa ja synkkää aikaa. Tosin lumi toi valkeutta ja valitus on huomattavasti laantunut. Itse henkilökohtaisesti en kärsi, vaikka helposti menee itsekin mukaan valitukseen. Mikähän siinäkin on? Olen alkanut nauttia joka vuodenajasta, oli sää ja päivän pituus millainen tahansa. Ehkä se johtuu mielentilasta. Jos sydämessä on rauha ja on tyytyväinen elämäänsä, ei ole todellakaan mitään aihetta valittaa.

Tämä vuosi on juhlavuosi monella tapaa. Täytän pyöreitä maaliskuussa.
Vuonna 2015 olin Israelissa. Tuolloin mielessäni alkoi kasvaa ajatus: tänne haluan tuoda perheeni, kun on aika juhlia syntymäpäiviäni. Ja nyt tuo matka on toteutumassa! Olen itse asiassa matkanjohtaja ja meitä on tällä hetkellä lähdössä 18 henkeä mukaan lukien perheeni ja jopa vanhempani. Enpä olisi uskonut, että  pienestä ajatuksesta voi toteutua jotakin näin suurta.

Matkan järjestäjänä toimii Caleb Tours Oy ja matkalle on vielä neljä vapaata paikkaa...


eli jos et ole koskaan käynyt Israelissa ja olet siitä haaveillut

niin 


klikkaa  


tänne...


Tarjous voimassa 10.2 saakka (jatkettu 7.1 jälkeen)
2 kommenttia:

 1. Oi, teilläpä on upea ja ikimuistoinen matka edessä! Minäkin toimin pari kertaa mieheni kanssa matkanjohtajina, kun olimme siskojeni häissä Israelissa. Ensimmäisellä kerralla matkaajia oli 35 ja toisella 22. Me hommasimme itse kaikki lennot, retket ja oppaat ja lisäksi olimme mukana siellä häissä. Olihan se urakka, mutta mukava sellainen ja vieläkin sitä muistellaan, vaikka niistä on jo aikaa. Ehkä mekin käydään keväällä vielä ennen kausitöiden alkua, saas nähdä. Olisi kivaa kokeilla tuota Norwegenian suoraa reittiä.
  Matkaohjelmassanne niin tuttuja paikkoja, siskoni asuu puolen kilometrin päässä Yad Vashemista... Ja tuttu on oppaannekin. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka hauskaa että Israel on tuttu paikka teille ja jopa siskosi asuu siellä! Monille Israel on täysin tuntematon ja he hämmästelevät matkavalintaani. Tällä hetkellä en voisi kuvitella parempaa kohdetta juhlamatkalle :)

   Poista