Santa´s Pet Farm kotieläinpuisto Levillä

perjantai 10. helmikuuta 2017

Nyt kun päästiin vauhtiin niin jatkekaan Levi-aktiviteeteilla. Keskeisellä paikalla Poron Portti-huoltamoa vastapäätä (Immeljärven lähellä) on mainio Santa´s Pet Farm (jota kutsutaan Kotieläinpiha Kompiaiseksi), joka on auki talvellakin. Oiva paikka eläinrakkaille ja lapsille. Siellä on mm. poroajelua ja poniratsastusta, talli ja navetta eläimineen sekä pikkuputiikki ja kahvio. Paikasta löytyy myös tilauskotaravintola Tiikin TiiPii.

Poni ja lampaat ottivat minut vastaan pihalla.

Sisällä navetasta löytyy Belgian jättiläiskaneja ja yksi angorakani.Minipossu Sulolla oli niin kova nälkä etten saanut luotua hänen kanssaan katsekontaktia koko aikana.


 
Sen sijaan vuohipukki Kukka hymyili minulle :)
Kalkkunoita, suomalaisia maatiaiskanoja ja viiriäisiä löytyi lintulasta.
Einarisonnista tuli kyllä mun suosikki!Lisäksi kotieläinpihalta löytyy myös Lapin lehmä Hertta (Lapin lehmiä löytyy Suomessa enää n. 1000 kpl), Kunkku-ponilla lapset voivat tehdä poniratsastuksen ja Jekku-porolla pienen poroajelun.

Lopuksi pistäydyin ihastuttavassa kahvilassa, jossa myydään käsitöitä, kahvia ja vohveleita.Paikassa sijaitsee myös Tiikun Tiipii, kota jossa järjestetään tilauksesta illallisia.
Tähän paikkaan kannattaa ehdottomasti tutustua, lippu opastetulle kierrokselle maksaa vain 8 € ja alle 2 v ilmaiseksi.


Tänään Norwegianin siivin kotiin. Pojasta tulee täysi-ikäinen ja sitä juhlimme! Samalla reissulla tapaan ainakin syyrialaista pakolaisystävääni, joka oli pahassa flunssassa viimeksi puhelimessa. Onneksi olen itse saanut olla terveenä. Mittari näyttää -16 C ja aurinko nousemassa taivaalle. Luvassa pirtsakka talvipäivä!

Have a nice weekend!

2 kommenttia: