Moderni, pohjoiskalotin keittiö
Tänään oli ravintolan keittiössä kuhinaa, sillä siellä hääräsi neljä kokkia ja kaikki miehiä! Keittiömestari Heikki Kunnari on luonut Aurora Skylle hyvän maineen. Ruoka on saanut paljon kehuja ei ainoastaan suomalaisilta vaan myös ulkomaalaisilta vierailta, jotka varmasti ovat ruokailleet maailman huippukeittiöissä. Ravintolan lasikattoinen kotamallinen yläkerta on supersuosittu ja täynnä ruokailijoita joka ilta. Myös tunnelmallisessa alakerrassa takkatulen ääressä viihdytään.
Tänään julkistettiin uusittu menu (klik), jota pääsimme maistelemaan - voi ihanuus!
STARTERS
Kuvassa on akvaviitti-graavattua rautua, ruohosipulimunakokkelia ja mummonkurkkua
Paistettua kampasimpukkaa, ilmakuivattua poroa
Kuningasrapurisottoa
Catch of the day (turska)
Paahdettua Kyrön palkisen poronpaistia, tryffeliöljyllä maustettua puikulapyreetä ja tummaa herkkutattikastiketta
ABRGR - Burger of the House, jossa mukana mm. ankanmaksaterriiniä!
Paahdettua maa-artisokkaa, ohraa ja vainaigrette grillausta sitruunasta
ja
Black Angus-härän ulkofile,
joista ei ole kuvia, sillä maistelijat ehtivät laittaa haarukkansa annoksiin ennen kuin tämä kuvaaja oli saanut kameransa toimintavalmiuteen :)
DESSERT
Hillakeitto, financier-leivos ja vaniljakreemia
Käsintehtyjä lappilaisia suklaakonvehteja
Manjari-suklaata ja vadelmaa
Käsintehtyjä lappilaisia suklaakonvehteja
Manjari-suklaata ja vadelmaa
Pala juustoa
Lapsille löytyy oma menu ja lisäksi on vielä ryhmämenut
Tervetuloa poikkeamaan Utsuvaaran Levin Igluille, jos liikutte siellä päin!
Suosittelen pöytävarauksen tekemistä:
reception@leviniglut.fi tai 045-1625606
C U!
Näyttääpä mielenkiintoiselta:)
VastaaPoistaKylläpä vain, eikä pelkästään näytä, vaan myös...:)
Poista