Tänne mieleni tekevi...

perjantai 2. marraskuuta 2012

Täytyy myöntää, että on ollut vähän voipunut, ehkä tyhjäkin olo viime viikkojen jälkeen. Tuntuu, että jokin ajanjakso on ohi, eikä mitään uutta ole vielä näköpiirissä...

Sitä odotellessa minun tekisi mieli lähteä relaamaan jonnekin kauas, kuten...

  

 

Pimeänä ja synkkänä iltana haluaisi käpertyä vällyjen alle ja katsella tähtitaivasta...

Igluilla on kiva kotakin...
 

jonka tulella voi keittää vaikka pannukahvit:Huomasin, että Norwegian lentää Kittilään 37 € per suunta joulukuussa.


Pitäisiköhän....?

4 kommenttia:

 1. Sinne vaan ja äkkiä! Aivan fantastisenoloiset nämä teidän iglut. Onko siellä muuten palveluja tai asutusta lähellä? terv. kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä sijaitsevat Utsuvaarassa, 10 km Levikeskuksesta. Lähin marketti on n. 5 km päässä. Igluille voi tilata halutessaan ruokaa ja jääkaapista löytyy aamupalatarvikkeet. Lähistöllä on mökkejä. Aivan ihana paikka!

   Poista
 2. Ei ole ihme,että sinulla on voipunut olo kaiken vaaliruljanssin jälkeen. Samassa syssyssä kävitte ulkomailla. Kaikessa on ollut paljon tapahtumaa, varsinkin runsaasti erilaisia ihmissuhteita, vaikkakin hyviä sellaisia. Olen oppinut,että erilaisten ihmissuhteiden tiivis verkosto on sellainen, jota ei tietoisesti niin huomaa, mutta se kuitenkin kuormittaa. Tämä on yks kokemukseni, aikomukseni ei ole neuvoa tms. Kaiken jälkeen on varmasti tyhjä olo. Voisitko levätä, soisin sen sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, lokakuu oli melkoisen monipuolinen, paljon ja samalla kertaa. Siihen päälle muutamat meikkikutsut ja Naistenpiirit...siksi olisikin ihana vetäytyä hiljaisuuteen, sitäkin tarvitaan kuten eräs yhteinen rakas ystävämme teki. Siunattua pyhää sinulle Kirsti!

   Poista