Minua ilahduttaa...

torstai 15. marraskuuta 2012

Vaikka en osallistukaan mihinkään kivaan "Minua ilahduttaa" - haasteeseen, tämä postaus vain putkahti mieleni sopukoista...

Minua ilahduttaa naapuriltani (ihaNainen Sari) ostama päiväpeitto, hinta 5 €. Se on just sopiva joulunajan päiväpeitto. Huihai, kaikki valkea lähteköön!!!


Minua ilahduttavat K-marketista ostamani ruususet, 10 kpl, 5 € nekin...


Ja erityisesti minua ilahduttaa tyttären tuliainen Kiinasta - kaunis peite......jonka mutkaan on ihana iltasella kääriytyä lukemaan hyvää kirjaa tai katselemaan takkatulta.

Kun katson ulos minua ilahduttaa kaunis marraskuun auringonpaiste...


Lisäksi minua ilahduttavat te kaikki, jotka käytte täällä ja erityisesti kivat
kommenttinne (pieni vihje :)...

Mikä teitä ilahduttaa?


12 kommenttia:

 1. Tuohon ei voi ku vastata. :D
  Kaunista on teillä. Mulle kelepais kans tuo kiinasta tyttös tuoma viltti. Minua ilahuttaa tämmöset ihanat blogitekstit. :) Myös oma ihana uusi koti, jota saa sisustaa mielinmäärin. Minua ilahuttaa omat ihanat pienet lapsukaiset ja koko elämä ylleesäkki, ku se on vaan niiin kivvaa. :)

  Hauskaa ja ilosta päivänjatkoa sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuinka tulinkin iloiseksi kommentistasi, Saikku! Mukavaa oleskelua uudessa kodissa perheesi ja lapsukaistesi kanssa!

   Poista
 2. Ihana olet! <3 Minua ilahduttaa juuri nyt eniten tämä sinun postauksesi joka sai hymyn korviin asti. :) Sen lisäksi minua on tänään ilostuttanut aamulla nautittu kahvikupponen, ystävän puhelu, makoisa ruoka, tytön sanat "mamma olet minulle rakas"... :)

  Tuo tuliaiseksi saamasi torkkupeitto on aivan ihana, täydellisen sävyinen ja niin pehmoisen näköinen että silmä alkaa luppamaan torkkujen toivossa, kun sitä tuijotan. <3 <3 <3

  Ihanaa iltaa sinulle Marita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ilahduttava ja hauska kommentti täällä boxissa Voi kuinka tulin hyvälle mielelle! Sinulle myös ihanaa iltaa, Mia

   Poista
 3. Minua ilahdutti tänään ystäväperheen kanssa vaihdetut tavarat. Ei aina tarvi käyttää rahaa. Vaihdoimme polttopuut terassin korikeinuun. Me tarvimme puita ja korituoli tuli heille tarpeeseen.
  Myös itse keksityt ja tuunatut joululahjat ilahduttaa. Ompelin pussukoita ja tyynynpäällisiä äidin aikanaan kutomasta puuvillapeitteestä. Lisäsin pitsejä ja painoin värillä tärkeitä vuosilukuja ja nimiä.Tiedän että kaikki lahjojen saajat tykkäävät tästä äidin muistosta.
  Vielä kun saisimme vähän valkoista maan pintaan, niin tämä pimeys hiukan vähenisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mielikuvitusta ja inspiraatiota, niin löytyy toimivia ja helppoja ratkaisuja! Nuo olivat loistojuttuja, Eeviregina! Minäkin ilahduin :D

   Poista
 4. Minua ilahduttaa ihmisissä ystävällisyys, vuodenajoissa lämpimät kauniit ilmat, kauniit lumisateetkin, hyvät kirjat, ruuat, kauniit vaatteet ja kaikki se ihmeellinen mikä nykyihmiselle on mahdollista. Samoin joka kerta kun rukoilen minua ilahduttaa, että koko tämän maailmankaikkeuden Luoja kuuntelee ja saan kulkea Hänen johdatuksessaan. Ja juuri nyt mukava kun on viikonloppu! - Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihania asioita! Kaikki mainitsemasi tuovat suurta iloa minullekin, varsinkin tuo rukoilu-kohta! Siunausta sinulle ihana Kaisa!

   Poista
 5. Minua ilahdutti ihan hirveän paljon, kun perjantaina olin työpäivän jälkeen istahtanut sohvalle ja poika tuli siihen kainaloon ja kysyi: Äiti miten sinun päiväsi meni, oliko sulla kivaa töissä" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli liikkis! Voin kuvitella, miten ihanalta tuo tuntui!

   Poista
 6. Minua ilahduttaa lukea näitä kivoja blogeja ja katsella kauniiden kotien kuvia, ilahduin myös lapseni puhelusta ja ystävän vierailusta :) Minua ilahduttaa myös lähestyvä joulu, perheen kanssa yhdessä hiljentyminen ja vain oleminen, hyvä ruoka ja lämmin tunnelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuiskuseni, on suuri lahja kun osaa nauttia elämän pienistä lahjoista! Siunausta sinulle <3

   Poista