Pesula-puodissa

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Nikkilän vanhan sairaalan pesulan tiloihin on sipoolainen yrittäjä perustanut taidelainaamon ja lisäksi suloisen sisustusliikkeen, jonka nimi on Pesula-puoti.
 Pesula-puoti sijaitsee Artborgin alakerran kivijalassa. Puodin yhteydessä on myös taidelainaamo. Tänään puoti oli täynnä lämmintä joulutunnelmaa:


JoulukrassejaIhania savitöitä! Voisin ostaa tuollaisen ison kulhon, se on aivan upea!

Vetoketjuista tehtyjä rintakoruja!

Äitini osti tällaiset helmet mustana


 

Arvatkaapa mitä nämä ruusut ovat?

Sytykkeitä!

Kuulemma takan tai uuninpesän sytyttäminen onnistuu näillä helposti tai jopa nuotion teko metsätretkellä. Mainio lahjaidea :)

Sipoolaista saippuaa Soap Factorysta

Taidelainaamon antia

Hienoja taideteoksia

Voin suositella poikkeamista Pesula-puodissa näin joulun alla, uniikkituotteita ja kivoja löytöjä vaikka pukinkonttiin

Pesula-puodin löydät osoitteesta Artborg 35, 
Pilvilinnantie 2 G, 04130 Sipoo
Avoinna: ma 15-19, su 12-16 
6 kommenttia:

 1. Moi,

  Määki tein noita sytykeruusuja viime talvena kotona ison ison satsin, ne on tullu käytettyä jo, annoin lahjaksikin noita, kaikki on tykänneet!

  Nuo soap factoryn saippuat oli tyylivarkaat-ohjelmassa viime jaksossa viime viikolla, jäi tuo nimi mieleen, oli ihanan näköisiä myös sinun postauksessa.

  Joulunodotusta sinne sinulle ja voi hyvin!
  Halauksin Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huomannut kysyä miten/mistä ne on valmistettu...raaskiiko niitä lainkaan polttaa? Hienoja ovat! Kuten myös saippuat. Voi hyvin myös, Henna!


   Poista
  2. Hei,

   Ne tehdään huokosista materiaaleista, kuten kananmunakennoista, mikä palaa helposti. Sain tutun konditorialiikkeestä kennoja valtavat kasat ja sitte kasailin niitä ja kastelin 2 kertaa steariinimassassa. Sitte vaan käyttöön! Hyvin ekologista, kun ne voi hyötykäyttää!

   Joulunodotusta!

   Poista
 2. Hei, netistä löytyy sytykeruusujen valmistusohjeita :) Kiitos Marita ihanasta juhlapiirakan ohjeesta, tein tänään sitä herkkua ja olipa se sitten hyvää ja täyttävää! Ihanaa joulunodotusta ja lumiset terveiset Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tiedänkin mitä ihaNaiset voisivat alkaa harrastaa! Kaikki kyntilänpätkät jemmaan ja kananmunakennot...Eikös piirakka olekin maukas ja ravitseva?

   Poista