Valloittava salaisuus 28

keskiviikko 7. marraskuuta 2012
Ystäväni, siskoni...
"Rakastan sitä tapaa, jolla naiset suhtautuvat ystäviinsä. Kun kokoonnumme yhteen naispuolisten ystävien kanssa, joku alkaa luonnostaan hieroa jonkun selkää. Leikitellään hiuksilla. Vaihdetaan ystävällisia, helliä, eheyttäviä kosketuksia (=haleja). Miehen eivät tee sellaita keskenään. Se on tyypillistä naisille. Kun naiset kokoontuvat yhteen, he esittävät tärkeitä kysymyksiä. He haluavat tietää, mitä toiselle kuuluu. Ruokaohjeiden vaihtaminen on hyvä asia, ja puutarhanhoitovinkit hyödyllisiä, mutta naispuoliset ystävykset sukeltavat myös kainostelematta sydämenasioihin.
-----

Naisten välisen ystävyyden lahja on aarre, johon ei tule suhtautua kevyesti. Naispuoliset ystävät toimivat toisilleen Jumalan kasvoina - armon, ilon ja onnen kasvoina.

Naisella täytyy olla naispuolisia ystäviä.

Pikkutytöillä on parhaat ystävänsä. Aikuiset naiset kaipaavat niitä. Yhteinen aika naispuolisen ystävän seurassa on rentoutumista toisen sielun seurassa, joka toivottaa meissä tervetulleeksi kaiken, mitä olemme ja mitä emme ole. Se on tietoisuutta siitä, että emme ole naisina yksin.. Naisten väliset ystävyydet tarjoavat turvallisen paikan jakaa kokemuksia elämästä naisena.

Ystävyys on upea lahja. Kun Jumala antaa ystävän, hän uskoo vastuullemme toisen ihmisen sydämen. Ystävyyssuhteista täytyy pitää huolta, niitä täytyy suojella ja niiden puolesta täytyy taistella.


JA NYT TULEE TÄRKEÄ: 

Meidän on soitettava toinen toisillemme jäämättä odottamaan, että toinen soittaa ensin. Meidän on huomattava toisemme, todella nähtävä toinen toisemme. Se on ehdottomasti suurin lahja"
 s. 194


IhaNaistenpiiristämme on tullut supersuosittu. Parhaimmillaan pienessä olohuoneessani istuu 16 naista.  Voi sitä valtavaa sisarrakkautta ja yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, jota koemme - se vetää meitä naisia yhteen :)

6 kommenttia:

 1. Ihana aihe!
  En ollenkaan ihmettele, että naispiiristäsi on tullut supersuosittu!!

  Huomaan olevani juuri tuollainen, joka helposti jää odottamaan. Nytkin minua ehkä liikaa häiritsee se, etten tunne saavani aikaiseksi laukun pakkaamista. En siten voisi tehdä mitään muuta ennen päätöksiä mitä otan mukaani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vain ei saa aikaiseksi erhtyä..usein se aloittaminen onkin vaikeinta, oli kyseessä mitä tahansa. Hyvää matkaa teille tätäkin kautta!

   Poista
 2. Viisasta tekstiä!! Jokaisella tulisi olla edes muutama sydänystävä, jonka kanssa ajatuksia vaihtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, Mia, ystävät ovat kalliita aarteita, joista kannattaa pitää huolta. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ei pidä luopua ystävistä ruuhkavuosienkaan aikana - vaikka usein tuntuu, ettei silloin ole ystäville aikaa...Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä ne ystävät siellä säilyy jos välillä on ruuhkaa, tosi ystävä ymmärtää...

   Poista