Syyshäät tunturissa

keskiviikko 23. syyskuuta 2020

"Tämä oli juuri sitä mistä olen aina unelmoinut!", huokaisi vastavihitty morsian.

He olivat keski-ikäinen pariskunta, joka halusi kokea pienet, intiimit syyshäät Levillä. Pappi vihki tämän onnellisen ja tasapainoinen parin upeassa ruskamaisemassa tunturissa. Onneksi ilma suosi ja  tuulikaan ei haitannut puiden siimeksessä. Hääkimppu, morsiamen asu, viehe, jopa kampaus, kaikki sointui ruskansävyihin. Paikalla tapahtumaa todistamassa Jumalan kasvojen edessä olivat vain hääpari, pappi ja todistaja, joka oli siskoni. 

Tällä välin olimme käyneet koristelemassa hääiglun, vieneet sinne muutaman pikkuyllätyksen sekä lahjan heidän ystäviltään.

Vihkimisen jälkeen hääpari halusi nauttia kahdenkeskisen illallisen kodassa tulen loimussa. Kodassa loistivat kynttilät ja tuikkuvalot ja taustalla soi kaunis musiikki. Myös runsas hääaamiainen tarjoiltiin hääparille igluun. Kaikenkaikkiaan kaikki hääparin toiveet otettiin huomioon paikalle saapunutta ammattivalokuvaajaa myöten.Tämänkaltaiset tapahtumat ovat sykähdyttäviä, saada olla mukana tekemässä ja jakamassa elämän huippuhetkiä, nähdä onnellisia ihmisiä! 

Vielä kerran paljon onnea ja siunausta teille tuore aviopari yhteiselle loppuelämän matkalle!

Kenties vielä joskus tapaamme igluilla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti