Iglukoira Utsu

perjantai 2. lokakuuta 2020

 Utsu on 8 vk vanha huskypentu.

Siskoni sai koiraidean kuultuaan rekikoirayrittäjien ahdingosta ja että jotkut heistä tarjoavat yrityksille ja yksityisille kummikoiratoimintaa. Idea kuullosti hyvältä - uusi perheenjäsen iglukyläämme!

Tytär pääsi mukaan valitsemaan pentua Kittilässä sijatsevalle All Huskies- rekikoirafarmille. Eräs kiltti ja rauhallinen pentu erottui muista siskoistaan ja veljistään, jotka rimpuilivat sylissä ja olivat villejä. Tämä ihmisrakas luppakorva ei. Hän istui onnellisena sylissä ja nuoli välillä naamaa. He tiesivät että tämä on Utsu!

Ja miten tämä kummius hoituu jatkossa? Utsu tulee vierailemaan igluilla ja sitä voimme käydä tervehtimässä farmilla. Huskyt ovat laumakoiria, eivätkä viihdy yksin, siispä sillä on aina oltava kaveri mukana. Tuskin maltan odottaa että pääsen tapaamaan Utsua! Ehkäpä jopa rekiajelun merkeissä.

Minulla oli koiria lapsuudessa; jämtlannin pystykorva, beagleja ja viimeiseksi tiibetinspanieli. Allergian takia emme ole koiraa voineet hankkia kotiimme, joten tämä kummius tuntuu helpolta ja kätevältä tavalta omistaa oma nimikkokoira. Luulen että Utsusta tulee supersuosittu meidän koko suvun ja myös igluvieraiden parissa :)

hu

Tapaamisiin Utsu ja kamut!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti