Tunnelmia Leviltä

maanantai 14. syyskuuta 2020

Tervehdys Leviltä!

Lensimme tyttären kanssa tänne viime torstaina. Tarkoitus on olla (nyt kun tätä vapaa-aikaa meillä molemmilla on) Levin Igluilla ainakin syksyn ajan tarpeen mukaan auttelemassa kaikessa missä meitä tarvitaan.

Suomalaiset ovat yllättäneet meidät! Niin paljon on tullut varauksia ja kehuja meidän paikasta. Ja suomalaiset turistit ovat maailman parhaita! On ollut ilo palvella heitä; ihania, aitoja oman maan kansalaisia. Suomalaiset ovat rehellisiä, siistejä, mukavia ja ystävällisiä! 

Lapin maaruska/ruska on nyt kauneimmillaan. En ole aiemmin osunut Lappiin ruska-aikana, joten olen äärimmäisen kiitollinen, kun sain sen kokea tänä syksynä. Ilmat ovat olleet todella vaihtelevia, välillä sankka sumu, joka yht´äkkiä kirkastuu auringonpaisteeksi. Jopa revontulia on näkynyt!

Eilen aamuvarhaisella saapuessani työpaikalle oli ihan pakko ottaa kuvia, sillä näkymä oli henkeäsalpaavan taiteellinen.
Näinä muutamina päivinä on herännyt valtava kiitollisuus elämästä ja upeasta luonnosta.  Puhdas ilma, jota hengittää, aurinko, joka ei polta liikaa, vuodenajat, värit, eläimet, kaikki. Pitää oikein avata silmänsä ja pysähtyä huomaamaan luonnon kauneus ja moninaisuus, johon eivät ihmisen aikaansaannokset yllä. Iglutkin ovat vain pieni välikappale Luojan luonnosta nauttimiselle.

Thank you God <32 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja niin totta mitä kirjoitat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullakin ollut ihania ruskakuvia Torronsuolta ja ylipäänsä luonnosta!

      Poista