Kesäloma alkakoon!

sunnuntai 7. heinäkuuta 2019Minun täytyy ihan nipistellä itseäni: olenko täällä kesämöksykällä taas? Omassa mansikkapaikassani! Perjantaina oli viimeinen työpäivä ennen neljän viikon kesälomaa (joka on muuten viimeinen kolmenkymmenen vuoden putkessa). Eilen pakkasin tavarat autoon ja hurautin 4 tunnissa parin pysäytyksen taktiikalla Keski-Suomeen. 

Miten ihana oli nähdä rakas vuokramökki jälleen! Se oli ihanampi mitä muistinkaan...

Heti alkuunsa lähdin poimimaan niittykukkia! Voitteko kuvitella että tuollaiset asiat ovat niitä maailman parhaimpia ja täysin ilmaisia. Ilma on ollut suorastaan täydellinen. Aurinko paistaa ja on ollut jopa kuuma. Olen loikoillut laiturilla ja seurannut luonnon ihmeitä: rantavedessä köllöttävää pikkuhaukea, luokseni uiskentelevaa sorsaa, vesikirppuja ja kuunnellut lintujen viserrystä. Oi että rakastan tätä kaikkea! Olen niin kiitollinen elämästäni ja siitä että saan tällaisia lahjoja

- I luv my life

<3 p="">Kuulin juuri radiosta että suomalaiset lähtevät nyt joukoittain äkkilähdöillä ulkomaille pakoon Suomen kelejä. En ymmärrä miksi. Ei elämä ole parempaa jossakin muualla. Ja tarvitseeko aina olla kuuma, jotta voisi nauttia kesästä? Minusta ei.

Parasta on tehdä siitä mitä NYT on parasta mahdollista. Oman näköinen elämä. Minulle se on rauha, oma aika, Radio Dei, kirjat, raamattu, kukat, luonto, kauneus ympärillä ja rakkaat ihmiset.

Ja hei - täällä toimii jopa netti, tosin hitaasti puhelimen kautta.4 kommenttia:

 1. Miten kaunis kesäinen kimppu, ja täydellisen näköinen lomanviettopaikka.
  Ihanaa, ansaittua ja toivottavasti todella rentouttavaa kesälomaa!

  VastaaPoista
 2. Pitää ihan kysyä: teitkö päivityksen kännykällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tehnyt. Kyllä minulla on läppäri mukana, jolle otan nettiyhteyden puhelimen kautta. Hidas se tosin on!

   Poista