Iltahämärässä mökillä

torstai 11. heinäkuuta 2019Kerronpa lyhykäisyydessä tämän päivän kuviot. Vaikka kelit ovat olleet hirmukoleat, sain jostain kumman syystä viettää ihanan laiturihetken, jolloin aurinko tuli esiin ja paistoi niin lämpimästi, että heitin pois paksun collegen ja villasukat ja paistattelin auringossa. Kyllä mua lellitään :)


Mies ja poika lähtivät aamusella Kuopioon futismatsiin. Jäin yksin tänne, mutta ei se minua haitannut lainkaan. Jääkaapissa ruokaa, niin mitä sitä muuta tarvitsee. Päätin omistaa päivän liikunnalle ja teinkin 1h 30 min kävelylenkin järven ympäri. Kun palasin mökille, lämmitin saunan ja se olikin ihana kokemus keskellä päivää. Ensin piti toki syödä ja laitoin tuorepastaa kera hunajamarinoitujen kanasuikaleiden, johon tuli pekonia, parikaa, purjoa ja kermaa. Hyvää oli!


Nyt on iltahämärä, jo kello 23.22 ja odottelen reissumiehiä. Sauna lämpiää toistamiseen ja makkarat foliossa ovat kiukaalla. Ulkona on noin 10 astetta, joten sauna tuntuukin varmasti tosi ihanalta!
2 kommenttia:

 1. Laiturihetkesi ja päiväsauna lenkin jälkeen kuulostaa niin ihanalta.
  Yksinolo on välillä niin tarpeellista. Minäkin nautin ja onneksi voinkin olla itsekseni tuon tuosta.
  Saunakuva on niin tunnelmallinen!
  Mukavia kesähetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maarit! Olipa ilahduttavaa saada kommenttisi, niitä kun on harvanlaisesti täällä. Ei sen puoleen, olen itsekin laiska kommnentoija, vaikka useaa blogia luenkin, mm. sinun :) Hih, tuo ei kuva ei ollut saunasta, vaan tuvasta, mutta tunnelmallinen eikö vaan? Ja totta, mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän kaipaan rauhaa ja yksinoloa...

   Poista