Talviloma

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Talviloma alkaa olla lopuillaan. Taitaa talvi jo muutenkin loppua ainakin miltä ulkona näyttää. Levillä oli ihanaa. Kaihoisasti muistelen mökkielämää ja yhtä igluyötä. Puhumattakaan upeista laskettelukeleistä ja hiihtämisestä. Parasta oli saada viettää aikaa pojan ja sukulaisten kanssa. Lisäksi tapasin paljon ystäviä. Oijoi, miten muutamaan päivään mahtuikaan niin paljon...musiikkia ja hyvää ruokaa. Olin Reeta Vestmanin Show ja Dinner- tilaisuuden lisäksi kuuntelemassa Tomi Metsäketoa Marian Kappelissa. 

Igluyö alkoi sateisessa säässä, mutta ilta vaihtui selkeään yöhön ja saimme jopa nähdä revontulia! Onnistuin jopa nappaamaan kuvia revontulista ilman jalustaa ja sen kummenpaa panostusta. Näette yhden kuvan kuvasarjan lopussa :)Mieli on kiitollinen tästä kaikesta hyvästä mitä olen saanut kokea; lepoa ja liikuntaa sopivassa suhteessa. 

Eilen meillä oli ihan huikea naistenpiiri teemalla: Valtakunnan Leidien Kuninkaallinen Tapaaminen. Tämä oli Espoossa ystävättären luona, jolla on ihan mahtava ikkunamaisema merelle uudessa kodissaan.

Mottomme eilen olikin:

"Astukaa ikkunan ääreen naiset. Katsokaa maisemaa ja sanokaa: Koko laaja maailma on epätäydellinen ilman minua. Luomistyö saavutti huipentumansa minussa."


Tämä on suora lainaus kirjasta "Valloittava Salaisuus",  josta referaatteja löytyy sivupalkista...Eli pois meistä surkuttelu ja huonommuuden tunne. Olemme kaikki Eevat ainutlaatuisia ja arvokkaita omina itsenämme, Kuninkaan tyttäriä, prinsessoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti