Levin Iglut ja musikaalisävelmiä

sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Talviloma. Olen viettänyt aikaa pojan kanssa Levillä. Tämä on hänelle tavallaan palkinto uurastuksesta Yo-kirjoituksia varten, jotka ovat nyt onnellisesti ohitse. Viimeksi olin tutussa kelohirsimökissä vuosi sitten viettäessäni vuorotteluvapaata Levin Iglujen Ravintola Aurora Skyssa respatiskin takana :)

Ihanaa kun eilen sain olla tiskin toisella puolella ja nauttia upeasta illasta ja illallisesta kera Reeta Vestmanin ja Miika Vintturin, jotka esiintyivät Show - dinner - teemalla Ravintola Aurora Skyssa.Reeta on tehnyt useita musikaalien naispäärooleja. Saimmekin kuulla sävelmiä tutuista Broadway klassikoista kuten Sound of Music, The Saturday Night Fever, The Rocky Horror Show ja Kalevala-musikaali neljän ruokalajimenun tarjoilujen välissä. Eikä ruuassakaan ollut moittimista! Ilta oli upea kokonaisuus, joka toimi hyvin Aurora Skyn tiloissa. Asiakkaat olivat tyytyväisiä mukaanlukien ulkomaalaiset, jotka kehuivat tunnistaneensa usean sävelmän Reetan loistavina tulkintoina. Tämän tyyppiselle ohjelmatarjonnalle varmasti tulee jatkoa tulevaisuudessakin.


Tänään laskettelin pitkästä aikaa. Alussa hirvitti, sillä en ole harrastanut laskettelua useampaan vuoteen. Mutta muutaman laskun jälkeen alkoihan se sujua. Aurinkoisessa säässä ja upeissa Levitunturin maisemissa laskettelu oli kyllä päivän parasta antia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti