Ei ole sanoja...

sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Ei ole sanoja kertomaan tuntemuksia tällä hetkellä. Niin paljon tapahtuu...

Me olemme nimittäin Mahan kanssa lähdössä Turkkiin tapaamaan Mahan lapsia, mikäli viisumi hänelle myönnetään. Ja te jotka olette tipahtaneet kärryiltä, voitte käydä lukemassa koko tarinan

Uusimaasta, 

jossa Eija Quinlanin kirjoittama artikkeli julkaistiin n. viikko sitten...
Ei ole sanoja ilmaisemaan kiitollisuuden määrää ystäviäni kohtaan, jotka lahjoittivat Mahalle rahaa tätä matkaa varten. Naistenpiirissä meillä oli keräys kolme kertaa Mahan lakkaillessa kynsiämme ja muutama muu ulkopuolinen osallistui matkakassaan. Saimme kokoon n. tuhat euroa pienessä ajassa. Ja aion säilyttää kaikki kuitit lipuista ym :)


Ja ehkä tuo otsikko viittaa myös siihen, että ystävyydestämme puuttuvat sanat.  Se on sanatonta mutta syvää ystävyyttä, sillä tiedämme että kaiken taustalla ei ole pelkästään sattuma. Mutta pikku hiljaa saamme sanojakin Mahan oppiessa lisää suomenkieltä.6 kommenttia:

 1. Ei ole sanoja minullakaan ihmetellessä, mitä sinulle on tapahtumassa! Tapahtumien keskipisteessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria, joskus elämä tekee sanattomaksi ja vain ihmettelemään.... Mutta minulla on tarkoitus alkaa pitää päiväkirjaa varsinkin sitten kun lähdemme matkalle kohti tuntematonta. Mutta en tiedä onko blogi oikea foorumi...?

   Poista
 2. Voi miten ihanan positiivinen ja tapahtumarikas postaus! Luin lehtiartikkelin tippa silmässä.. <3 Toivottavasti Maha saa viisumin ja matkanne Turkkiin tapaamaan hänen omaisiaan onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Thea, sitä minäkin toivon ja rukoilen sydämestäni!

   Poista
 3. Ihanaa! Eka kerran sitten marraskuun taisin blogia avata ja just sun blogia päädyin lukemaan. Ja mitä ihanaa tekstiä ja asiaa täältä löytyikään. Sano Mahalle "mubarak", että löysi lapsensa. Olisi TOSI ihanaa lukea, miten teidän matkanne meni. Siunausta matkaanne ja enkelit kanssanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kyllä sanon ja kyllä kirjoitan miten matka meni. Ainakin minä pääsen Turkkiin, sillä en tarvitse viisumia ja lippukin on jo hankittu heinäkuulle :)

   Poista