Skinvigorate kasvojen puhdistusharja

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

 Koska blogini ei ole rajattu mihinkään tyylisuuntaan (ehkä pitäisi?) ja en ole aikoihin postannut kauneudenhoitoon liittyvää, kerronpa laitteesta, jonka eilen sain postipaketissa: Mary Kay Skinvigorate Cleansing brush. Paketissa tuli myös 2 kpl harjaosia sekä paristot.

Kyseessä on siis pieni pyörivä ihon puhdistusta tehostava puhdistusharja. Laite myös kuorii, koska käytin putsarina Mary Kayn kevyesti kuorivaa TimeWise 3-in-1 Cleanseria. Puhdistusaineena voi siis käyttää mitä tahansa kasvojen puhdistusainetta
Alla olevassa elektronimikroskooppikuvassa nähdään miltä näyttää Skinvigoratella puhdistettu otsa (vasemmalla) verrattuna ns. käsipesuun (oikealla). Eli kaikki vaaleat kohdat ovat meikki- ym. jäännöksiä. Laitteen puhdistutehon on ilmoitettu olevan jopa 85% verrattuna normaalipesuun.


 Laite on erittäin yksinkertainen käyttää, vain kaksi nappulaa, joista alempi käynnistys ja ylempi nopeudensäätö (2 nopeutta). Puhdistuksen jälkeen harja irroitetaan ja se kannattaa samantien pestä miedolla saippualla (itse käytin Marseillen saippuaa) ja jättää se kuivumaan harjat ylöspäin.

Ja lopputulos:

Iho oli kuin kosmetogilla käynnin jälkeen!

 Samalla kertaa syväpuhdistus, hieronta ja kuorinta, kosteusvoide imeytyi hyvin ja vielä tänäänkin iho paitsi tuntui myös näytti paremmalta. Mitä tapahtuukaan kun tätä jatkaa joka ilta! Hintakaan (73 €) ei ole paha, kun vertaa muihin vastaaviin laitteisiin tai kosmetologilla käyntiin. 

Tästä tuotteesta tuli kyllä heti mun juttu ja jos se kiinnostaa myös sinua, niin laita viestiä! Kokeilemaankin voi tulla ;) 

Edit: Laite sopii myös herkälle iholle, koska harjakset ovat miellyttävän pehmeät. Ja kevyt kosketus riittää.
.

6 kommenttia:

 1. Sopiikohan tuo herkkä ihoiselle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkauksessa lukee, että "Suitable for sensitive skin". Lisäksi harjakset tuntuvat tosi pehmeiltä eli mielestäni sopii.

   Poista
 2. Samaa meinasin kysyä kuin Riitta :).

  VastaaPoista
 3. Patterikäyttöinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Paristot tulivat mukana. Mielestäni hyvä, koska sitä voi käyttää missä vain. Patterit kestävät pitkään, sillä suositus on 15 sek/ poski, otsa, leuka jne...

   Poista