Siskot

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Minulla on kolme siskoa.
Tänään se kolahti: On paljon naisia, joilla ei ole yhtään siskoa.
Mitä he ovatkaan jääneet vaille. Sellaista jota minulla on yllin kyllin. Varsinkin kun meillä neljällä on hyvä yhteys, lämpimät välit. Turvallisuuden tunne; mitä tahansa sattuu, aina he ovat lähellä olemassa, tukemassa, jakamassa ja rukoilemassa.

Mieleeni tulee; jolle on paljon annettu, sitä tulee jakaa ja hyvä tulee laittaa kiertämään...

Naistenpiiri, sisaruksiahan me kaikki.

Nyt alan ymmärtää. Voimme kokea sisaruutta ja yhteyttä ilman biologisia siteitä. Ehkä minun kutsumukseni tässä maailmassa on jakaa sisaruutta niille,  joilla ei ole siskoja.

very simple.
 Siskoja tarvitaan, mutta välillä on hyvä olla yksinkin. Tällä hetkellä saan kokea jotain ainutlaatuista; olla yksin kotona neljä yötä, sillä perhe lähti Pietariin.

 And I love it!4 kommenttia:

 1. Moikka! Olen ostamassa pyörää ja bongasin vanhan blogitekstisi: http://marita-honeymilk.blogspot.fi/2012/05/valkoinen-unelma-toteutui-osittain.html

  Oletko edelleen tyytyväinen kyseiseen pyörään?

  Kiitos hirmuisen paljon avusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Linda! olen ollut tosi tyytyväinen pyörääni. Tosin joskus toivoisin, että olisi enemmän kuin 3 vaihdetta. Mutta tykkään kun siinä on vahva runko ja jämäkät pyörät, joilla rullaa hyvin.

   Poista
  2. Moikka Linda! Olen ollut tyytyväinen. Tosin joskus toivoisin, että siinä olisi enemmän kuin 3 vaihdetta. Mutta pidän vahvasta rungosta ja leveistä pyöristä, joilla rulla hyvin :)

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista