Valloittava salaisuus 22

maanantai 12. joulukuuta 2011

Blogiystäväni - teistä on tullut minulle tärkeitä.
Seuraan elämäänne mielenkiinnolla, olette alkaneet tuntua tutuilta. Välillä olen sydän syrjälläni pettymyksissänne ja vastoinkäymisissänne, mutta myös iloitsen kanssanne kaikesta ihanasta, josta osaatte nauttia!
Kaikella on tarkoituksensa, jopa blogimaailmalla, näin uskon...

Voitelin 5 kpl Väinämöisen palttoonappeja valkosipulituorejuustolla, lasi glögiä ja tästä se lähtee - postaukseni romanssin kaipuusta. Vuorossa siis "Valloittavaa salaisuutta" s. 124

"Naisesta tulee kaunis kun hän uskoo olevansa rakastettu. Kun nainen on irrallaan rakkaudesta, ilman että kukaan tavoittelee häntä, jokin hänessä nuutuu kuin kukka, jota kukaan ei enää kastele. Mutta tämä sama nainen, jota kaikki pitivät melko tavallisena, eivätkä erityisen viehättävänä, muuttuu hurmaavaksi ja kutsuvaksi, kun häntä tavoitellaan.
Kaipaamme romanssia. Jossakin syvällä sisimmässäsi tiedät sen. Mutta tätä et välttämättä tiennyt: sinun ei tarvitse odottaa miestä kokeaksesi sen. Jumala odottaa, että Hän saa tuoda sen elämääsi".

Lupasin kertoa, mitä meille naisille tapahtui kun olimme Levin igluilla lokakuussa.
Se oli aika ihmeellistä...
Olin suunnitellut, että käyn "Valloittava salaisuus" - kirjasta läpi juuri tätä kohtaa. Kuinka Jumala haluaa näyttää, että Hän rakastaa meitä ja haluaa romanssia kanssamme, niin kummalliselta kuin se saattaakin varmasti teistä joistakin kuullostaa.

Odotimme matkaa innolla. Monet meistä toivoivat näkevänsä tähtiä tai revontulia, onhan se ainutlaatuista jopa Lapissa ja lasikattoisessa iglussa.

Sinä iltana tapahtui jotakin uskomatonta.
MTV:n kymmenen uutisissa yksi pääuutisaiheista oli:

"Tänä iltana klo 22.30 - 23.30 odotettavissa harvinainen ilmiö taivaalla - yli 700 tähdenlentoa tunnissa!"

Voitte vain kuvitella meidän ihmetyksemme ja riemumme, sillä näimme tähdenlentojen  lisäksi revontulia!
 Jumala on aika ihmeellinen. Hän voi välittää meistä pienistä ihmisistä maailmankaikkeudessa yksilöllisillä tavoilla. Ja hän haluaa todella päästä läheiseen suhteeseen kanssamme. Niinpä, tämä ei ole uskontoa, vaan tämä on suhde :)

Tämän myötä toivotan stressitöntä viikkoa joulun lähestymisestä huolimatta, pysähtykäämme ihmettelemään ja ihastelemaan kaikkea sitä kaunista ja ihmeellistä, jolla meidät on yllätetty!4 kommenttia:

 1. Kiitos Marita. :) Näitä on aina kiva lukea. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mimmu! Kävin juuri blogissasi ja jätin sinne tervehdyksen. Vierailusi ilahdutti toi paljon!

  VastaaPoista
 3. Kirjoituksesi luettuani tunnen itseni todella kauniiksi.♥

  VastaaPoista
 4. Irmastiina: Olet kaunis ja ihana! Valloittava oma itsesi!

  VastaaPoista