Pieni joulun ihme

maanantai 19. joulukuuta 2011

Asukasyhdistyksemme on pohtinut, miten saada ihmiset liikkeelle, kokoontumaan yhteen ja tutustumaan toisiinsa. Joku sen keksi: järjestetään joulukulkue!

Olimme sata varmoja, että me n. 7 aktiivia saamme keskenämme marssia, sillä olihan ilmakin mitä kamalin, vettä satoi ja oli pilkkopimeää.

Valmistauduimme kuitenkin huolella. Jaoimme ilmoituksia joka kotiin. Varasimme hevoset kärryineen ja tietysti joulupukin. Kaupanpäälle saimme joulupukin muorinkin. Lämmitimme 10 l glögia ja ostimme pipareita. Kaikki oli valmista. Jopa toimittaja paikallisesta lehdestä saapui kutsumanamme paikalle.


N. klo 17.50 alkoi porukkaa tulla, isoja ja pieniä tonttulakeissaan, joillain oli lyhdyt, toisilla koiria - lisää ja lisää iloista porukkaa...


Pitkä kulkue lähti liikkeelle, ensin minä (tiesin 2,2 km reitin), sitten valkoinen hevonen rattaineen ja hieman isompi hevonen, jolla ratsastettiin. Viimeisenä tuli mönkijä, jonka peräkärryihin koottiin pienimmät väsyneet.
Toiset innostuivat laulamaan, tunnelma oli iloinen.

Lopuksi päädyimme päiväkodin terassille, jonne olimme varanneet tarjoilut.

Ohessa muutama välähdys:


Voi kuinka onnellisia olimme, että kerrankin saimme ihmiset mukaan ja koimme yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Moni tutustui naapuriinsa, paikalla oli paljon uusia vastamuuttaneita.

Jatkan tätä kertomusta vielä tuonempana, jos saan lisää kuvia hevosista ym. Itselläni ei ollut kameraa (en yksinkertaisesti uskonut ehtiväni kuvaamaan...)

Palataan! 

 

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että saitten ihmiset liikkeelle.

    VastaaPoista
  2. Irmastiina: Se olikin hienoa, kun ihmiset innostuivat ja lähtivät liikkeelle! Mukavaa jouluviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Henna: Surku, jos flunssa on sinut päässyt yllättämään vielä näin joulun alla...Mieluisasti ottaisin maistiaiset vastaan, mutta laita edes kuva :)

    VastaaPoista
  4. Henna: Kurkkukipu ON kamalaa! Toivotaan, että lääkkeet tepsivät!

    Tulenpa kurkkimaan blogiisi ja osallistun arvontaan!

    VastaaPoista