Jump In

tiistai 13. joulukuuta 2011

Minua on alkanut houkuttaa kuvassa oleva oloasu, päivän hittituote erityisesti nuorisolla Jump In-haalari!

 Itse asiassa liityin tänään City Dealiin, jonka lahjakortilla saa vastaavat inOne haalarit 44  €:lla (normaalihinta 110,90 €, kts. Joulukauppa. Tarjous päättyy 16.12, tosin tuote tulee vasta helmikuussa...)
 Kiva (myöhais)joululahja tyttärelle. 
Ja kyllä se minullekin kelpaisi, varsinkin jouluähkyyn.7 kommenttia:

 1. Veikeä ajatus jouluähkyn aikaan tuo hauskanen haalari....
  Sain viime viikolla ystävältäni lainaksi Valloittavan salaisuuden ja nyt ahmin sitä jouluherkkuja odotellessa:)

  Tähdenlennoista.....saittekin oikein roppakaupalla Taivaan Isän suukkoja♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Hihii ihana haalari! Katselin vähän samannäköistä juuri viime viikonloppuna ja aattelin, pitäiskö kirjoittaa pukille :)
  Kivaa viikon jatkoa, blogiystäväni!

  VastaaPoista
 3. Tinttarus: Hyvä jos sait lainaksi, sillä kuulin että Valloittava Salaisuus-kirjan painos on loppuunmyyty! Liekö blogini ansiosta? Sinäpä sen sanoit - Taivaan isän suukkoja!

  Ellis: Kirjoita ihmeessä ja jollei pukki tuo, niin käväise hakemassa tuolta linkistä, jonka mainitsin...Sinulle myös mukavaa viikkoa ystäväiseni!

  VastaaPoista
 4. Moi, Teija

  Kuulin eilen jotain ikävää.. loppui työt ihan mitään syytä.. ja luulisin joulun alla tarvivan porukkaa, mutta ei... kiinteitä kustanuksia laskettava..me vasta töihin tulleet pois, vakituisilla mennään...

  Uusia haasteita kohti, en jää murehtimaan, vaan tuntuu niin uskomattomalta.. onneksi on ihanat ystävät blogissa ja liveystäviä. <3 ilman teitä ei jaksaisi.
  -Henna-

  VastaaPoista
 5. Pitäis lukea tossa tervehdyksessä Hei, Marita... huomasin et nimi väärin..kirjotin juuri yhelle Teijalle sinua ennen..

  VastaaPoista
 6. Hei Henna! Kaikkea hyvää sinulle ja toivotaan, että saat hyvän uuden työpaikan. Kiva, että olet täällä blogimaailmassa, missä voi jakaa iloja ja suruja. Siunausta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Marita ihanasta vastauksestasi. Just tuossa tilitin tilannetta ystävälle ja vaihdettii joululahjat, kuten meillä on aina tapana. :D Seija, ystäväni on vielä syntynyt joulunaikaan,sai 28 vuotislahjan siinä samassa ja tietty itsetekemäni kortin.

  Siunausta joulunaikaasi ja bloggaillaan!

  VastaaPoista