Kolme kesäjuttua

torstai 30. kesäkuuta 2011

 Olen tutustunut Valkoisen tilan ihastuttavaan Hannaan täällä blogimaailmassa. Hänellä oli sisustusliike Joensuussa, mutta nykyään hän maalaa tauluja. Ystäväni päätti mennä liikkeeseen Joensuussa vieraillessaan ja ostaa minulle tuliaisen Hannalta. No, liike oli siirtynyt uudelle omistajalle, mutta siitä huolimatta sain kauniin tuliaisen (ostettu nykyiseltä liikkeen omistajalta):
Toinen juttu:
Minua ilahduttavat kauniit valkoiset kesäkukkaset, jotka ostin kukkapylväisiini:
Kolmas juttu:
Tänä kesänä teemme pyöretkiä - mm. Tukholmaan. Minua jännittää kovasti pyörällä ajaminen laivaan liikenteen seassa iso, painava rinkka selässä. Siispä arvatkaapa, mitä ostin...
Pyörälaukun!

Nyt kelpaa polkea, kun kaikki tärkeät tavarat ovat turvallisesti laukuissa. Ihan alan innostua pyöräretkestämme ja aion laittaa tänne blogiini kokemuksia, miten pyörämatka onnistuu Tukholmassa.


6 kommenttia:

 1. Odotan innolla kertomustasi retkestä!

  Luulin aikaisemmin, että tosiaan menette moottoripyörällä..☺☺

  VastaaPoista
 2. Irmastiina: Heh, heh, sepä olisikin ollut railakasta menoa :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Kaunis kranssi! Pidettiin aiemmin Sarin kanssa yhdessä kauppaa. Nyt hän jatkaa yksin. Eli vanha omistaja on paikalla ja samat vanhat ihanuudet löytyy.

  VastaaPoista
 4. Hanna: Onnea ja menestystä Sarille! Kyllä vierailen sielläkin, jos satun Joensuussa piipahtaan!

  VastaaPoista
 5. Minun piti oikein tulla katsomaan, että kuka Marita on blogiini kommentoinut. Olet vaihtanut kuvasi, ja olet ihan eri näköinen tässä uudessa. Tosi kaunis kuva!!

  Itsekkin odottelen mielenkiinnolla juttua Tukholman kierroksestanne. Toivottavasti minullakin on silloin hieman enemmän aikaa vierailla muiden blogeissa :)

  Oikein ihanaa viikonloppua Sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Minähän se täällä. Kuva on otettu pari vuotta sitten 50v. päivänä ja pakkohan sitä on käyttää, kun tulee harvoin käytyä kampaajalla, meikkauksessa jne...laitan toki juttua matkaltamme. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista