Valo ja uudet sohvatyynyt

lauantai 25. tammikuuta 2020

On se ihmeellistä mitä valo saa aikaan. Tulee kaipuu uuteen, puhtaaseen ja kauniiseen. Vanha ja kulahtanut saa lähteä pois. Näin tapahtui ainakin olohuoneen sohvatyynyjen suhteen. Joulunpunaiset tyynyt eivät näyttäneet enää lainkaan kivoilta ja sen vuoksi aloin selailla netistä, josko sieltä löytyisi kodikkaita uusia tyynynpäällisiä. Olen tykästynyt tällä hetkellä ns. hieman boheemiin, luonnonläheiseen beigeen tyyliin ja löysin juuri sopivia tuotteita Zoco:lta ja H&M homesta. Yleensä en netistä tilaa, koska takaisinpalautus tuntuu vaivalloiselta, mutta nämä tuotteet olivat niin takuuvarmoja, että päätin ottaa riskin. Kaikki olivat ok, paitsi yksi tyynynpäällinen vahingossa jätti-iso. Sen laitoinkin sitten sohvapöydän päälle pöytäliinaksi :)

Kappasvain, Päivän Tunnussanakin "matchaa" just uuden sisustustyylini kanssa :)6 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita tyynynpäällisiä olet löytänyt! Tosi kaunista teillä ja ihana värimaailma. Juuri sellaisia mistä itsekin tykkään, ripaus bohoa muttei liikaa :)
  Valoisaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maarit! Arvostan tosi paljon sinun sanomanasi :) Kohti valoa mennään!

   Poista
 2. Onpa kauniita tyynynpäällisiä ja muutenkin tykkään tuosta tilasta. Aivan ihana ja niin viihtyisä! Teillä on kyllä upea koti.

  Koetin löytää meiliosoitettasi, mutten löytänyt, joten laitanpa asiani tähän: Blogini osoite on vaihtunut, joten voisitko olla niin kiltti, että päivittäiset tuonne blogilukulistaasi uuden blogini osoitteen? Toivon, että ihmiset löytäisivät sinne edelleen tiensä. Uusi osoite on:
  https://hymyilevakoti.fi

  Kiitos, ja valoisaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona kauniista sanoistasi! Pävitin uuden blogiosoitteesi, mutta mikä olikaan vanhan blogisi nimi, kun en löydä sitä?

   Poista
  2. Kiva, kiitos kovasti! Vanhankin blogin nimi oli Hymyilevä koti, mutta osoite oli eri, koska se oli aiemmin Bloggerin alla (ilonasisustus.blogspot.com). Nykyään blogini on WorpPressissä hymyilevakoti.fi . Kumma, kun tuossa blogiluettelossasi ei näy blogini kohdalla mitään kuvaa (?) Päivititköhän varmasti oikean blogin :)))
   Iloista kevään odotusta!

   Poista
  3. Niinpä ei näy kuvaa ja ei joissain muissakaan blogeissa. En kyllä osaa sanoa mistä johtuu...

   Poista