Toivo on elämämme ankkuri

lauantai 11. toukokuuta 2019

Mieli on ollut iloisen valoisa. Siihen lienee monta syytä, joista yksi on ainakin se, että minulla alkoi täsmälleen viimeinen vuosi työelämässä. Jihuu! Nyt voin laskeskella, tämä on viimeinen toukokuu, viimeinen kesä, viimeinen syksy ja talvi jne...ei sen puoleen ettenkö pitäisi työstäni, josta en ole kertonut paljoakaan. Minulla on kiva työ ja ennenkaikkea ihanat työkaverit, joiden kanssa pohdimme kaikkea maan ja  taivaan välillä, kuten käydäkö kaupassa Lidlissä vai K-marketissa.
Kuulin juuri että Lidlistä saa maan edullisimmat Cashew-pähkinät (!)

Minulla on myös ihania ystäviä ja tällä viikolla oli ihana Naistenpiiri-ilta. Saimme vieraaksi Minna Rissasen, naisen joka on kirjoittanut kirjan: Sieluani et saa. Hän oli naimisissa narsistisen miehen kanssa ja koki elämässään romahtamisen ja pohjallakäymisen, jossa hänet riisuttiin kaikesta omavoipaisuudesta. Minna puhui toivosta. Toivoakin on monenlaista, toivotellaan kaikkea hyvää ja toivottavasti selviät jne. Joskus se voi tuntua vain löyhältä kädenpuristukselta. Mutta Raamatun antama toivo on jotakin paljon varmenpaa ja syvempää.  


Hepr. 6:19 
   
Se toivo on elämämme ankkuri, luja ja varma. Se ulottuu väliverhon tuolle puolen.
Sitten vielä pitää mainita että todellakin olin toimittaja Anu Lehtipuun haastattelussa Radio Deissä. Vähän jännitti kyllä, mutta tapasin heti sisälleastuttuani tutun 27 vuoden takaa, niin jännitys unohtui siliän tien menneitä muistellessa. Mutta jos sinä tahdot kuulla mitä tuli sanottua, niin ole Radio Dein taajuuksilla ensi viikolla 13. - 17.5. klo 14:45 - 14:50 (5min!) tai kuuntele kooste kaikista sessioista 25.5. klo 20:00-21:00. Haastatteluni liittyvät "Lähdetään liikkelle"- teemaviikkoon.


Radio Dei löytyy taajuudella 89.00 ainakin Uudellamaalla ja nettiradiona googlaamalla, jolloin voit kuunnella vaikka tietsikaltasi.


Ollaan kuulolla!

T. Marita
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti