Kodassa on kodikasta

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Levin Igluilla sijaitsee pikkuruinen kota, jossa (voitteko kuvitella) kestitettiin aiemmin kaikki asiakkaat! Siihen aikaan, ennen Ravintola Aurora Skytä, asiakkaat olivat oikein tyytyväisiä. He suorastaan nauttivat alkeellisissa oloissa nautituista yksinkertaisista ruuista kuten savuporokeitosta tai pannukahvista elävän tulen ääressä. Tunnelma oli lämmin ja intiimi ja siellä luotiin helposti tuttavuuksia ylikansallisuusrajojen. 

Mutta iglujen määrän kasvaessa raja tuli vastaan, ja tästä somasta pikkukodasta oli pakko luopua jokapäiväisenä illallisravintolana. Sen sijaan se on edelleen kaikkien asiakkaiden vapaassa käytössä ja on sitä varattu jopa pieniin vihkiäisiin tai kosintahetkeen. 


Tervetuloa kotoilemaan kun seuraavan kerran yövyt iglussa tai voihan siellä muutoinkin poiketa!

Uusi viikko alkamassa ja noin viikon päästä tämä tyttö löytää itsensä aivan eri maisemista kuin koto-Suomen lumesta. Siitä lisää tuonnempana....

with love,

Marita

p.s. Kuvat by Advertising Kioski Oy
 
 
8 kommenttia:

 1. "Vau" - kuvia! Keltaista valoa hehkuvat kodan silmät eli ikkunat huurrepuiden keskellä! Ja komea kotabarista jauhaa paikan päällä tuoretta kahvia mutteripannuun! Gourmeeta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole upeasti tunnelmat taltioitu kuviin? Ammattilaisen ottamia :)

   Poista
 2. Olet taitava valokuvaaja, marita!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Mutta minäkin kaipaan toisenlaista maisemaa ja hauskaa, jos sattuisimme vastakkain Mahane Yehudan vihannestorilla tai Ben Yehudan kävelykadulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeviregina, oletko sinäkin siellä ensi viikolla?

   Poista
  2. Jep. Otimme äkkilähdön perheen luo. Valitettavasti siellä ei oikein helteitä vielä ole, mutta 12-20 C kuitenkin. Toivottavasti sateet menee ohi!

   Poista
  3. Hienoa! Sielläpä sitten olemme ja toivotaan että saamme nauttia lämmöstä ja auringosta!

   Poista