Ylioppilasjuhlat osa 2

maanantai 4. kesäkuuta 2018

Ylioppilasjuhlat ovat onnellisesti ohitse.

Ilma oli täydellinen - aurinko ja lämpö hellivät miltei liikaakin.

Lakitus tapahtui Sipoon Nikkilän juhlavassa juhlatalossa. Suvivirsi kajahti heti alkuunsa ja onneksi niillä alkuperäisillä sanoilla, joilla Luojaamme ylistetään luonnon kauneudesta ja uuden elämän puhkeamisesta. Oli ilo katsella nuoria aikuisia uuden elämänvaiheen edessä.
Viikon varrella olin saanut paljon aikaiseksi. Koti oli siivottu, kakut ja voileipäkakut hankittu, terassit pesty ja kukat aseteltu amppeleihin ja vaaseihin. Edellisenä iltana katoin pöydän valmiiksi. Kaikesta täydellisyydestä huolimatta parasta oli ilman muuta rakkaat vieraat, jotka tekivät juhlastamme juhlan. Ja tietysti päivänsankari joka sai koulutiensä päätökseen! 

Paluu arkeen tuntuu myös hyvältä. On aika kääntää katse eteenpäin. Jännityksellä seuraamme minne pojan tie johtaa. Näillä näkymin akateemiselle uralle, sillä opiskelupaikkakin jo avautui Jyväskylän Yliopistosta.


Siitä olemme onnellisia ja kiitollisia myös!2 kommenttia:

  1. Hei! Mikä tuo kaunis, korkea, vaaleansininen kukka asetelmassa on? Etsein jokapaikasta rippijuhliin vaaleansinisiä kukkia, mutta tuloksetta. Tuo olisi ollut niin passeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, vaitettaasti en tiedä, sillä kukka-asetelma sidottiin paikallisessa sipoolaisessa kukkakaupassa Floranitassa. Laitapa tuo kuva heille ja kysy!

      Poista