Juhlatuulella

maanantai 28. toukokuuta 2018

Oi tätä kevään ja juhlien lumoa!

Olenpa saanut nauttia häähumustakin peräti kahtena viikonloppuna; ensin kuninkaalliset häät TV-ruudussa ja nyt kummipoikani häät ihan livenä, jotka vietettiin Pietarsaaressa Pörkenäsin kappelissa ja leirikeskuksessa.

Täydellinen ilma kruunasi jälkimmäiset häät sekä  upea merenrantapaikka. Enpä olisi uskonut sellaista miljöötä olevan olemassakaan! Parasta kaikessa oli tietysti kaunis ja raikas nuoripari, jotka olivat löytäneet toisensa pari vuotta sitten. He olivat täydellisen onnellisia ja niin me vieraatkin heidän puolestaan.

Tämä oli myös mukava pieni kesälomareissu mieheni kanssa. Ajelimme kauniin Pohjanmaan halki välillä pysähdellen ja yövyimme Pietarsaaren Kaupunginhotellissa. 


Oli kiva jutella ja viettää aikaa mieheni kanssa ennen kuin hän lähtee kuukauden vaellukselle Espanjaan. 

Ensi viikon otan lomaa ja huomisesta alkaa kodin kuntoon saattaminen pojan Yo-juhlia varten. Ikkunoiden ja terassien pesua, kukkia pitäisi hakea ja taimia istuttaa. Yhtä sun toista ostaa ja valmistaa. Onneksi tähän kaikkeen saa kunnolla keskittyä ilman työvelvoitteita.

Niihin juhliin palaankin sitten seuraavaksi :)

4 kommenttia:

 1. Teillä onkin kivoja kesäjuhlia! Mietin just, että siitä on yli 30 vuotta, kun olen ollut kesähäissä...huh ja voi.
  Mukavaa suunnitteluviikkoa ja iloisia yo-juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpas kauan! Toivotaan että pääset pian kesähäihin, sillä ne ovat kyllä juhlien huipentumia. Yo-juhlat ovat onnellisesti ohitse ja menivät loistavasti :) Ihanaa kesää sinulle Maarit!

   Poista
 2. Hei! Mahtavaa, olet saanut vierailla kotikaupungissani. Pörkenäs on aivan ihana paikka. Siellä on monet rippikouluryhmät saaneet viettää ikimuistoisia leirejä / Anki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin aivan totaalisesti Pietarsaareen ja Pörkenäsiin, Anki! Olet onnekas kun olet saanut sinne syntyä. Iloista kesää :)

   Poista