Prinsessat

lauantai 10. helmikuuta 2018

Olisi taas kerrottavaa, pienen tauon jälkeen. 

Elämä vie eteenpäin askel kerrallaan, koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä pienet alut tuovat tullessaan JOS olet uskollinen ja kuuntelet ääntä, joka kuiskii sisälläsi: Tämä on tie, tästä on hyvä käydä. Silloin sinulla on rauha, lepo, ilo ja innostus.

Olen kertonut aiemmin pariinkiin otteeseen maahanmuuttajaystävästäni M:sta, johon tutustuin pienen MLL:n lehti-ilmoituksen perusteella: "Haluatko alkaa ystäväksi maahanmuuttajanaiselle?". Olen aina ajatellut että haluan tehdä sen minkä voin. Kuten Raamatussa nainen, joka voiteli Jeesuksen kalliilla nardusöljyllä, teki sen minkä hän voi (Mark 14: 8). Ja se riitti!

Voit lukea aiemmat tarinat liittyen M ystävääni tästä.

Asiat yleensä seuraavat toistaan ja niin tässäkin stoorissa. Lapset ovat ihmeellisesti löytyneet usean vuoden jälkeen (!), mutta eri asia on pääseekö M heitä koskaan tapaamaan.

Minulla on taipumus yhdistellä asioita, minulla on naistenpiiri, olen tutustunut Virpi Miettiseen ja tässä tapauksessa ilmeni että Virpi ja M ovat naapureita :) Viime torstaina kutsuin heidät molemmat naistenpiiriini ja odotin tietysti runsasta naisjoukkoa.

Naisia saapuikin ihan kiitettävästi ja meillä oli superihana ilta: M teki käsihoitoja ja kulmakarvojen muotoiluja ym. kauneushoitoja, sillä hän työskenteli kauneushoitolassa entisessä elämässään. Laitoimme muutaman lantin matkakassaan, josko hän pääsisi Turkkiin lapsiaan tapaamaan. Mutta se tulee olemaan sitten taas kertomus erikseen :)
Siinä he ovat, kaksi uutta ystävääni M maahanmuuttaja ja Virpi Miettinen Miss Suomi 1965 - eikö ole aika kummallista, mutta ihanaa tämä elämä ja sen yllätyksellisyys?Virpi kertoi elämänkertakirjastaan "Tuhma Prinsessa - selviytymistarina". Siitä ei sen enempää kuin että kannattaa hankkia kirja suoraan häneltä ottamalla yhteys +358443111009 (Virpi). Saat kirjan nimikirjoituksella signeerattuna ja mukana muutaman fanikortin  - joo mä ainakin haluan kuulua Virpin fan-clubiin :)

Lisäksi Virpi on kutsuttavissa pieniin tilaisuuksiin koteihin ja muihin tapahtumiin Porvoon lähiympäristössä, joissa hän kertoo elämästään, miten nousi kansainvälisen mallimaailman loistoon, sitä seuranneesta syöksykierteestä ja taistelustaan takaisin valoon. Nyt Virpistä huokuu aivan uskomaton rauha, lämpö ja rakkauden säteily.
Tässä Virpi on n. 22-vuotiaana Pariisissa yllään Iranin historiallisia koruaarteita.Virpi tuli ensimmäiseksi perintöprinsessaksi Miss Universum kisoissa v. 1965.Minulla on ollut ilo ja kunnia kertoa näistä prinsessoista ja muistetaan, että saamme kaikki olla Taivaan Isän prinsessoja iästä ja asemasta riippumatta - aina!

6 kommenttia:

 1. Onpas sinulla virkeää toimintaa. Virpi on säilynyt kauniina! Ihan kadehdittavaa, kun saat oikeasti tehdä jotakin kallisarvoista! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Itsekin koen kaiken tämän kallisarvoiseksi ja ihanaksi ja ei tosiaankaan voi itseään kehua, kun ei ole oikeastaan tehnyt muuta kuin tarttunut tilaisuuksiin :)

   Poista
 2. Tuollaiset piirit on parhautta <3 Mahtava asia että jaksat järjestää sellaisia sillä ne voivat olla jollekin se ainut hengellinen koti <3 Siunattua sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Minulla on ollut naistenpiiri vuodesta 2006 ja en olisi sitä jaksanut pitää, ellei se olisi ollut niin merktyksellinen minulle ja monelle muulle. Henkireikä ja hengellinen yhteisö. Siunattua sunnuntaita sinullekin Helmis :)

   Poista
 3. Ihana naispiiri - tuollaisia ihana ystäväpiirejä me kaikki tarvittaisiin ympärillemme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - tämä on parempaa kuin terapia, vaikka sekin on joskus paikallaan :)

   Poista