Kehittymistä keittiössä ja muutoinkin

maanantai 19. helmikuuta 2018

At Maria´s blogissa oli mainio postaus blogikuvista ennen ja nyt. Siispä minäkin satuin vilkaisemaan aiempia postauksiani. Kehittymistä on toivon mukaan tapahtunut seitsemässä vuodessa johonkin suuntaan. Tosin täytyy myöntää, etten ole samalla palolla ja intohimolla suhtautunut kuvaamiseen ja tekstien tuottamiseen kuin esimerkiksi Maria ja moni muu bloggaaja, jotka ovat kehittyneet suorastaan ammattilaisiksi. Tässä vaiheessa minulle riittänee rauhallinen tahti ja inspiraation iskiessä kirjoittelen laidasta laitaan. Lopettaa en halua, sillä olen pari kertaa tehnyt niin todeten, että tänne blogimaailmaan on ikävä. Joten tauot ovat ihan jees, mutta lopettaa...ei ainakaan vielä....

Muutoksen tuulet ovat puhallelleet myös keittiössä, josta alla olevat kuvat. Ajanhengen mukaan ollaan siis menty kohti rauhallisempaa ilmettä ja olen oppinut myös säätämään valotusaikaa kamerassa :)Tarkoitus olisi osallistua Fridan valokuvauskurssille sitten kun sellainen tulee tänne Sipooseen (on kuulemma tulossa). Ja ehkä parin vuoden kuluttua, kun koittaa toisenlaiset ajat työelämän jälkeen, on aikaa kehittyä vaikka mihin.

4 kommenttia:

 1. Keittiön valkaiseminen on aina toimiva ratkaisu; kauniilta näyttää. Samaten kuva ;o)
  Suosittelen Fridan kuvauskurssia, kävin kurssilla itse ja olin tyytyväinen - tosin kova harjoittelu jatkuu edelleenkin enkä millään onnistu tietyissä ääriolosuhteissa kuten liian aurinkoisessa tai illan hämärässä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  PS Olen itse jättänyt jo työelämän, ja tämä blogin kirjoittaminen on aivan ihana piristäjä, harrastus ja järkevää tekemistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Olen itse ihaillut kaunista kotiasi ja kuviasi blogissasi. Hauska kuulla että olet käynyt Fridan kurssin ja että nyt sinulla aikaa keskittyä blogn kirjottamiseen! Itse odottelen innolla molempia :)

   Poista
 2. Keittiö on todella muuttunut, paljon ja edukseen! Näyttää kauniilta, valoisalta ja viihtyisältä. Olet selvästi kehittynyt myös kuvaamisessa. Itsekin olen aivan hurahtanut kuvaamiseen (bloggaamisen lisäksi) ja koetan kovasti tulla siinä paremmaksi. Uskon, että tekemällä oppii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos Sisustusilona!! - tulin tosi iloiseksi kannustuksestasi!

   Poista