Pentikin Salonki-pöytäliina

lauantai 19. syyskuuta 2015

Pöytäliina on harvemmin toteutettu hankinta. 

Liikkuessani Ideaparkin Pentikillä silmiini osui kauniin värinen Salonki-pöytäliina, joka jäi kaihertamaan mieltäni, kunnes päätin kokeilla miten ruokapöydän ilme muuttuu pöytäliinan myötä - ja menin Pentikille. 

Väri on uskomattoman kaunis sini-ruskea. Sininen ei ole kuulunut sisustusvärimaailmaani, mutta kuvista huomaa, että väri voi olla yllättävän "pukeva".

Kynttelikön hankin jo keväällä Perfect Homen sisutuskutsuilta. Sekin on kiva, sillä siihen voi laittaa koristeita teeman mukaan (joulu jo mielessä :))


Ja loppuun kiitos namipurkin tuojalle Pialle. Meillä oli syksyn ensimmäinen Naistenpiiri ja oli ilo istua uusitun pöydän äärellä :) Naistenpiiristä sen verran, että saimme kuulla ihmiskaupanuhreista Suomessa. Kyllä, heitäkin on ikävä kyllä Suomessa (pakolaisten ohella). Katriina Lehelma kävi kertomassa työstään Samaria järjestössä naisten ja lasten auttamiseksi. Hän vetää ns. Rose - projektia.

Ilta oli hirmu mielenkiintoinen ja puhutteleva.

Katriina oli muuten vuoden alussa Ylen Tuhkimotarinan päähenkilö. En tiedä, onnistunko linkkaamaan Areenan tallenteen tähän, sillä se on koskettava kertomus Katriinasta, joka tuli kaukaa Australiasta Suomeen tekemään työtä, joka oli hänen sydämellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti