Pyhät matkat mielessäin

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Tämä viikonloppu vielä kolutaan kotometsiä, mutta viikon päästä jo olen (jos kaikki menee hyvin) kaukana jossakin, jossa on lämmintä + 30 °C ja joka on Raamatusta tuttu meille kristityille.

Olen matkalla Tiberiakseen Genesaretinjärven rannalle hyvän ja rakkaan työkaverini kanssa, josta on tullut läheinen ystävä. Tämä matka on meille merkityksellinen, jollakin tapaa pyhä tai voisiko sanoa pyhiinvaellusmatka. Olen käynyt kerran aikaisemmin Jerusalemissa. Se oli kaksikymmentäyksi vuotta sitten ja sillä matkalla menin kihloihin mieheni kanssa.


Mutta tällä kertaa kuvat tulevat vielä Sipoon ihanista metsistä, jossa kävimme tänään miehen kanssa hakemassa suppikset sienimuhennokseen. 


Oi kun oli hyvää metsästäjänleikkeessä eli söimme suomalaisittain possua ja perunaa muhennoksen kanssa.

Ei uskoisi että siirrymme tulevalla viikolla lokakuuhun, niin lämmintä vielä on. Jaksaisiko huomenaamulla nousta klo 5.30 katsomaan verikuuta? 


Näihin mietteisiin....


marita

4 kommenttia:

 1. Oioi. Kuulostaa todellakin merkitykselliseltä matkalta. Ei mikään ihan mikä tahansa kohde kyseessä.

  Kaikinpuolin ihanaa ja turvallista matkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Ja kiitos kun seuraat mun blogia :)

   Poista
 2. Olet tainnut jo kotiutuakin matkalta. Menikö kaikki hyvin? Siskoilta kuulin, että siellä on nyt aika levotonta ja puukotuksia monta joka päivä. Pitää varoa bussipysäkeitä ja vanhaa kaupunkia Jerusalemissa. Ehkä turistit saavat olla paremmin rauhassa, mutta varovainen kannattaa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen takaisin Suomessa. Saavumme eilen. Jerusalemissa oli todellakin levotonta, mutta me olimme turvassa. Rakastuin Israeliin ja erityisesti Tiberiakseen - kaunis maa <3

   Poista