200 hakusessa

lauantai 22. marraskuuta 2014

Hunajaa ja maitoa - blogilla on nyt 197 julkista lukijaa. Pikkuhiljaa määrä on kivunnut ylöspäin. Kiitos siitä teille jokaiselle!
Mieltäni hivelisi, jos saisin lukijamäärän pyöreäksi 200!

Siispä

Te kolme seuraavaa, jotka ilmoittaudutte lukijoikseni klikkaamalla oikeassa laidassa olevaa "Liity tähän sivustoon" - painiketta, laittakaa sähköpostiini yhteystietoja niin saatte pikkuyllärit!

Alussa (v.2010) blogi oli hyvin sisustuspainotteinen. Nyt kun katson tuon ajan kuvia minua huvittaa (ja miltei hävettää). Sen verran on tyyli muuttunut ja toivon mukaan jalostunut..;)

Hauskaa ja antoisaa tämä on ollut! Olen saanut jakaa mielestäni tärkeitä asioita. Olen saanut uusia ystäviä. Erityisesti minua on ilahduttanut, kun joku on nykäissyt hihasta ja kertonut, että lukee blogiani ja ihan odottaa seuraavaa juttua. Vau! Itse mielelläni luen toisten blogeja ja ihastelen heidän laadukkaita kuvia. Siinä olisi minulla parantamista, mutta ensin minun täytyisi hankkia kunnon kamera.Alla olevassa vuoden 2010  kuvassa on tapahtunut seuraavia muutoksia:

Vihreistä tyynyistä on tullut terassityynyjä
Limofiikus kasvoi niin suureksi, että vein se työpaikalleni työhuoneeseeni
Arkkupöytä on maalattu valkoiseksi
Laura Ashley verhot ovat menossa uuteen kotiin
Vihreät verhot siirtyivät makkariin
Lamput samat
TV-taso siirtyi tiiliseinälle taulu-TV:n alustaksi
Matto on vaihtunut uuteen jo pari kertaa
Tyynyt vaihtuvat vuodenaikojen mukaan


Elämässä ihanaa on että se muuttuu koko ajan niin kuin olohuoneen sisustus tai ikkunan näkymä ulos:Rauhallista valkeaa viikonloppua teille kaikille. Minulla jännä ja kiireinen viikko tulossa liittyen Lauran talk showhun (josta juttu alla) ja hemmotteluiltaan Espoossa..

Niistä lisää sitten tuonempana!
4 kommenttia:

  1. On niin tyylikäs teidän olohuone! Ihanaa ja jännittävää viikkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Casa Mimi! Ihan hirvitti laittaa tuo edellinen kuva - huhhuh.. mutta silloin se omasta mielestä oli aika cool ;) Sinulle oikein oikein ihanaa viikkoa rakas blogisisko!

      Poista