Pentikin Kaisla vuodevaatteet

lauantai 29. marraskuuta 2014

Pentik otti minuun yhteyttä yhteistyön merkeissä. Sain testattavakseni Kaisla vuodevaatesarjan, joka on 100 % puuvillasatiinia. Sarjaan kuuluu aluslakanoita, pussilakanasetti tyynyliinoineen ja huopia. Värisävyvaihtoehtoina ovat harmaa-, sini- ja punasävyt.

Kaisla vuodevaatesarjaa on saatavilla Citymarketeissa -50% alennuksella keräilykampanjan merkeissä. Tarkoittaa, että esim. pussilakanasetti maksaa vain
 29,95 €!  

Kampanjasta on lisää tässä linkissä (klik).

Mikä mainio tilaisuus uusia vuodevaatteet jouluksi tai ostaa lahjaksi! Olen huokaillut ihastuksesta availlessani paketteja, sillä tekstiilit ovat ihanan himmeäkiiltoisia ja makuuhuoneidemme ilme muuttui kertaheitolla ylelliseksi. Valitettavasti kuvat eivät tee täyttä oikeutta lakanoiden himmeälle kiillolle ja silkkiselle tunnulle ihoa vasten...

Sijasin makuuhuoneemme parisängyn harmailla liinaavaatteilla:
Allaolevassa kuvassa näkyy kolme eriväristä tyynyliinaa: Tyttären sängyn petasin sinisävyisillä tekstiileillä:
Siispä mars mars Citymarketteihin ostoksille ja älkää jättäkö tätä hurjan hienoa etua käytämättä. Liinavaatteita tarvitsee aina ja nyt ne kannattaa uusia näillä hinnoilla.


Tulossa myös postaus Ilta Lauran kanssa talk showsta kunhan saan ammattilaisen ottamia kuvia. Ilta oli menestys, ravintola täynnä, vieraat upeita, musiikki loistavaa ravintolan tarjoiluista puhumattakaan.


2 kommenttia: