Mun juttu...

lauantai 18. tammikuuta 2014

Onko elämässäsi asioita, jotka ovat "sun juttuja"?
Asioita, jotka ovat osa sinua, tuovat hyvän fiiliksen, inspiroivat, saavat sinut innostumaan, hehkumaan ja luomaan uutta.
 
Minulla on muutama.
 
Yksi on Naistenpiiri.
 
Se vaan on niin mahtava.
 
Ilmaista terapiaa.
 
Ihmeellinen rauha ja hyvä olo tavoittaa jokaisen, joka uskaltaa tulla mukaan. Huolet ja murheet kaikkoavat. Se ei ole tästä maailmasta. Se on taivaasta.
 
Tahtoisin mielelläni jakaa viime kerrasta, jolloin aiheena oli "Uuden alku". Pohjustuksena käytin Joyce Meyerin kirjaa "100 tapaa helpottaa elämää".
 
Muutamalla sanalla: Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta.
 
Toivottomuus on taakka, jota kenenkään ei tarvitse kantaa, koska Jumalan avulla ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa uudestaan. Hän on uusien alkujen Jumala.
 
Jokainen päivä on uusi päivä, joka sisältää valtavia mahdollisuuksia; uutta elämää, uutta toivoa ja uusia unelmia. Älä tuhlaa elämääsi murehtimalla sitä mitä olet menettänyt ja mikä on jo mennyttä. Katso sitä mitä sinulle on jäljellä ja jatka kulkua ottaen yksi uskon askel kerralla. Muista että Jumala on vierelläsi!
  
Meitä oli kuusitoista (!) ihanaa naista pienessä olohuoneessani. Kaukaisin tuli yli tunnin ajomatkan päästä. Voi sitä rupattelun, naurun ja metelin määrää, joka alussa vallitsi, mutta hyvin pian laskeutui syvä rauha keskuuteemme. Kuulimme asioita, jotka olivat ihmisten elämässä muuttuneet kivuista, kärsimyksistä ja menetyksistä voittoon. Se oli rohkaisevaa!
 
 
Tämä naisryhmä on saanut kutsun valloittamaan Tamperetta. Katsotaanpa mitä siitä seuraa.
 
Tamperelaiset, varautukaa ;)
 
 
 
 


4 kommenttia: