Kuulumisia

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Mitäkö kuuluu?
 
Minulle kuuluu paljonkin - uuden opettelua töissä, syksyn YO-kirjoitusten jännäämistä ja lisäksi useita juhlia suvun parissa. Eilen saimme viettää perhejuhlaa Långvikissä Kirkkonummella, joka oli minulle ihan uusi tuttavuus - positiivinen sellainen.
 
Minua ikävä kyllä vaivasi flunssa ja kun pääsimme kotiin puolenyön maissa,
kuumetta oli peräti 38 °C.
  
Komea kummipoikani ja mieheni, jolla maailman sinisimmät silmät :)
 
Joskus mietin, miten helppoa  täällä blogimaailmassa on antaa ihmisille elämästään virheellinen mielikuva. Mielikuva, jossa elämä on yhtä humua ja sumua - pelkkää ihanuutta ja juhlaa.
 
Sitähän ei minunkaan elämäni tietenkään ole...
 
Minua puhuttelu kovin suuren blogi-idolini Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan taannoinen postaus, jossa hän rohkeasti kertoi rimakauhustaan....
 
Sellaisia me kaikki olemme täällä ruudun takana - tavallisia tallaajia :)
 
Ja näine hyvine mennään eteenpäin -
 
rohkeasti, välillä kompuroiden, mutta aina eteenpäin...
 


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti olet paranemaan päin.:) Tuo on kyllä totta, että blogin kautta pystyy antamaan millaisen kuvan vain itsestään.;) Itsekin joskus heitän vitsillä miehelleni kun joku asia menee ihan päin honkia tai on kurjaa tms. että "Pitäisikö kirjoittaa tästä blogiin?" tai jos on vaikka oikein sotkuista kotona, niin "Pitäisikö napata kuva blogiin?" :D Jostain syystä blogiin on kuitenkin mukavampi laittaa niitä mukavampia ja nätimpiä juttuja.;D Ja toivottavasti kaikki ymmärtävät että jokaisella meistä on myös huonommat päivämme ja ei niin kuvaukselliset hetkemme.=)

  P.S. On kyllä mahtavan siniset silmät miehelläsi!:)

  Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Jonneli, Onni Arjessa - osuva nimi blogillasi! Sitä nimenomaan elämän pitäisi olla, löytää onnen ainekset arjesta. Silloin saa olla todella rikas!

  Minäkin pidän Samuli Edelmanista :)

  Ihanaa arkiviikkoa!

  VastaaPoista