Grace - elämämme sulostuttaja

lauantai 28. syyskuuta 2013

Minulla on ilo kertoa kaikille sipoolaisille, tuusulalaisille, keravalaisille, porvoolaisille, järvenpääläisille ja ylipäänsä uudenmaalaisille, että Keravalle on avattu AIVAN IHANA naisten vaateliike Grace Fashion , joka on täynnä laadukkaita ja kauniita vaatteita. Vaatteet on etupäässä suunnattu ns. aikuisille naisille, eli nuorten suosimaa kertakäyttömuotia sieltä ei löydy.
 
 
Olen aivan "myyty" tälle liikkeelle, joka sisustusta myöten on tarkoin harkittu, kaunis ja harmoninen.
 
Nyt seuraakin valtava otos kuvia, joita en lähde sen koommin selittelemään. Katsokaa kuvat, poimikaa parhaat palat ja menkää paikan päälle ihastelemaan :)
 


 

 


  


  
 

Asiakasta hemmotellaan viihtyisässä nurkkauksessa erikoiskahveilla. Sisälle voi talvipakkasilla poiketa vaikka vain lämmittelemään kupposen äärelle :)
 


Blogini lukijat varmaan jo arvaavat, että mukaani tarttui jotakin...
 


 
Ihana, pehmeä, lämmin Sandwichin neule, jossa on ohut nahkavyö:
 

 

 
Ja loppuun kevennys myymälän parista taulusta:
 
 
 
 Nämä ovat Markkinointi-instituutin oikeita opetustauluja vuodelta 1938.
Edelleen ajankohtaisia :)
 
 
Mitä tykkäsitte liikkeestä?

Jos tykkäsitte, käykää vielä Facessakin tykkäämässä, klik
 
Ihanaa viikonloppua!

 
 
It´s all about Eve - jee!

 
 

6 kommenttia:

 1. Tuollaisia liikkeitä saisi olla enemmän - meitä aikuisia, vaatteista kiinnostuneita naisia, on paljon. Ja kivan villatakin olet tuolta löytänyt - myös tuo toinen kuvaamasi villatakki on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä ja meidän tulee myös suosia näitä pieniä liikkeitä, jotta isot marketit eivät nielaisisi niitä. Siksipä tämä postauskin. Haluan levittää tietoa näiden olemassaolosta :) Kiva kun pidit villtakistani!

   Poista
 2. Ongelma vaan on se, ettei isolla rahallakaan saan hyvää laatua, eettisesti tai ekologisesti kestävää vaatetta. Ja kaikki samanlaisia, mustaa, harmaata ribbiä. Ninanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninanen, minulla on monta vaatetta, joita olen käyttänyt useita vuosia, jopa yli 10v. Ja kyllä vaatteita on hyvin erilaisia ja värisiä. Tänä päivänä varmasti löytyy jokaisen tyyliin sopivaa :)

   Poista
 3. Hienon näköinen liike, onnea yrittäjälle! Nyt on hyvä syy sunnata Keravalle - ainakin minä aion. t. Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, nyt on yksi hyvä syy lisää lähteä Keravalle :)

   Poista