Kap Verde - here we come again!

maanantai 23. syyskuuta 2013

Kummallista, miten joku paikka voi jättää lähtemättömän vaikutuksen. Olimme talvella 2011 tyttäreni kanssa kahden Kap Verdellä hiihtolomalla. Yhä edelleen muistelemme matkaa.

Niin valkoista hiekkaa ja turkoosia merta en ole nähnyt missään muualla.Tutustuimme matkalla samanikäiseen äiti-tytär-pariin Anuun ja Anniin. Olemme matkan jälkeen tapailleet nelistään ja tytöt ovat pitäneet kiinteästi yhteyttä. Ja aina kun tapaamme, soi sama musiikki ja tanssimme Funana - tanssia. Tää on meidän juttu :)

Ja nyt se uutinen:

Lähdemme uudestaan tulevana hiihtolomana kaikki neljä Kap Verdelle, samalle saarelle, samaan Riu Karamboa hotelliin!

Matkat on jo buukattu.

Nyt kukkaron nyörit tiukalle.
 Tytär tienasi matkarahat kesätöissä puhelinmyyjänä (eipä ollut helppo homma) :)

IHANAAA!
10 kommenttia:

 1. Turkoosi meri ja vaalea hiekkaranta, siis ihan täyskymppi! Teillä tulee olemaan varmasti antoisa loma:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nekin jo pelkästään riittävät mulle, enempää en lomalta tarvi - auringon lisäksi :)

   Poista
 2. Olipa kiva lukea näitä postauksia ja varsinkin katsella kuvia. Olemme vaimon kanssa menossa Kap Verdeen tammikuussa, tosin Salin saarelle. Helmikuussa oltiin häämatkalla Saint Lucialla ja Barbadoksella, kannattaa harkita sitäkin matkakohdetta! ;-)

  Reissuvideo:
  http://www.youtube.com/watch?v=MlZ9PugBlLI

  VastaaPoista
 3. Hei Altti! Katselin videosi Saint Lucialla ja Barbadoksella ja kyllä tytär on nyt kade! Hän on nimittäin armoton Rihanna - fani. Täytyy näyttää heti video hänelle, kun tulee Kos:lta, missä on viettämässä syyslomaa kavereittensa kanssa. Jopa Rihannan koti näkyi. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista! Juu, barbadoslaiset ovat kovin ylpeitä Rihannasta. Kannattaa tsekata mun youtube-kanavalta muitakin matkailuvideoita mm. Montenegro, Makedonia. Kap Verdeltä tulossa myös video :-)

   Poista
  2. Odotan tuota Kap Verde videota.Olet taitava! Miten muuten löysit blogini?

   Poista
  3. Googlen hakusanoilla "kap verde blogi" tuli ensimmäisenä, kun aloin lueskella ihmisten reissukokemuksista. Varsinkin noi sun kuvat on tosi kivoja. Kap Verde valikoitui matkakohteeksi, kun on mahdollisuus vain viikon reissuun eikä Kanaria oikein kiinnosta ja Israelin leimat passissa sulkee osan matkakohteista pois. Tuolta voit katsoa muita matkailuvideoita: https://www.youtube.com/user/nonnuije =)

   Poista
 4. Palattiin pe-aamuna reissusta, tässä vähän juttua:
  http://altillaonasiaa.blogspot.fi/2014/01/kap-verde-no-stress.html

  Video tulossa loppuviikosta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa hotellinne ja sepä oli hieno! Kiva nähdä pian video. Me menemme samaan tuttuun Rio Karamboa hotelliin, koska tytöt tahtovat juuri siihen. Enää reilu kuukausi ja matkaan!

   Poista
  2. Tässä tulee video =)
   http://www.youtube.com/watch?v=hb6vPl99EBg&feature=c4-overview-vl&list=PLjJZ-1fzLa6i4qyRApJVO14GUWyuE-5fT

   Poista