Sisustusliike Oliva

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Esittelen kauppakeskus Sellosta vain yhden liikkeen. Liikkeen, jonka näyteikkunasta loistava punainen väri veti minua magneetin tavoin puoleensa -

Kauppa oli täynnä ihania joulunpunaisia tyynyjä ja laadukkaita kankaita!

  Keskustelin liikkeen omistajan kanssa ja hän kertoi, että suurin osa tavaroista tulee Ruotsista, Tanskasta ja Ranskasta.


Hei, mä oon pallossa!
Lopuksi haluan vielä palata muistelemaan hotelli Selloa. Huoneesta löytyi tällainen hauska "menu" huonosti nukkujalle - kaikki tuotteet saatavilla receptionista, jopa lyhyitä tarinoita luettavaksi :)


15 kommenttia:

 1. Jälleen upea postaus. On ihanaa kun joku esittelee niitä etelänkin sisustusliikkeitä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana liike - hmm siis Sellossa, tammikuussa pääsenkin sinne päin työmatkalle, taidankin mennä piipahtamaan, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna! Täältä etelästä kyllä löytyy, tervetuloa vaan!
  Sanna-Riikka: Kannattaa käydä Sellossa!

  VastaaPoista
 4. Hih, kävin kyseisessä liikkeessä juuri viime sunnuntaina ihailemassa :) Oli vähän dyyristä, mutta ah niin kaunista :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Pitää ehdottomasti poiketa kun tuollapäin käy. :)

  VastaaPoista
 6. Päm: Aika hauskaa, että kävit juuri siellä viime sunnuntaina!
  Christina: Liikutko useinkin tuolla päin? Poikkea ihmeessä!

  VastaaPoista
 7. Siellä on eräs verhokangas, jota olen vähän haaveillut keittiöön, mutta aika hinnakas joten en ole vielä hankkinut. Ostin sieltä myös mm. vauva-lahjan, ihanan Frans-pupun. / Sari

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia :) Niin jouluista! Katsoin aiempia postauksia läpi ja kerroit siellä että partyliten nuorekkuus sarja lopetetaan..voi ei..tykkään niistä ja mulla on ne kaikki 3 mutta yhdestä on mennyt se tuikkukuppi hieman rikki..täytyy varmaan tilata sellainen heti!

  VastaaPoista
 9. Sari: Kiva kuulla että on tuttu paikka sinullekin!
  Heli: Kiitos! Kannattaa tilata, sillä Nuorekkuus sarja ON aivan ihana!

  VastaaPoista
 10. Hei,

  ilokseni löysin blogisi! Teillä on tosi hieno koti ja täällä on ihania kuvia. Tekee mieli Suomeen ostoksille, kun näkee tällaisi kauppakuvia :) Todella kauniita esineitä ja tyynyjä!

  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 11. Maria:Ilahduin kun löysit blogini! Kiitos sinulle kauniista sanoista! Asutko sinä ulkomailla?

  VastaaPoista
 12. Ihana liike todellakin!!
  Päivittäin ihailen minäkin kaikkea kaunista Olivassa ;-) ja minusta siinä liikkeessä on sekin kiva, ettei tavarat ole välttis maalaisromanttisia vaan käyvät pelkistetympäänkin kotiin.
  Glossa oli mieltsin upeat sänkyvermeet ja noi mainitsemasi palvelut, olimme pari viikkoa sitten Hesassa Glossa ja pakko oli uusia petivehkeet sen jälkeen ;-)

  VastaaPoista
 13. Sabuska: Hotelli Glo on aika trendikäs paikka ja hauskaa että se ja Oliva ovat tuttuja paikkoja sinulle!

  VastaaPoista
 14. Tervehdys!! Olipa kiva kun löysit minut, niin minäkin löysin sinut ja ihanan blogisi! Niin Raikas ja jotenkin erilainen.. kiva kun kerrot muitakin asioita, kuin sisustusjuttuja. Selloon poikkeaminen alkoi heti kiinnostaa, ollaan miehen kans välil oltu pienellä irtiotolla Vaakunassa, mutta sieltä aina pitää lähteä ulos shoppailemaan, tämä kuulostaa tosi hienolle :) Meillä on mökki pohojosessa ja vanha vanha talo, kuten siskollasi, siis aivan ihana, olen hulluna vanhoihin taloihin :) joten tunnuit jotenkin tutulta :)) Mutta teidän Levin kohde on jotain aivan mahtavaa!!! Rakastan lappia ja voi veljet sitä teidän paikkaa!!!

  VastaaPoista
 15. Kiitos Jaana kehuistasi, tässä ihan jo punastuu..kuvissa kaikki näyttää kauniimmalta, olen todennut...mutta onpas meillä paljon yhteistä ja kiva kun kävit täällä blogissani vierailulla! Tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista