Kello käy...

torstai 30. joulukuuta 2010

Käsillä on vuoden viimeiset hetket. Oliko vuotesi hyvä, tapahtumarikas, toiko se muutoksia tai kenties murhetta? Meillä vuoden kohokohtia olivat tyttären pääsy ripille, perheen matka Kreetalle, tämän blogin aloittaminen heinäkuussa, äidin 75-v. ja anopin 85-v. juhlat.

On jännittävää aloittaa uusi vuosi tavallaan tyhjälle pohjalle. Innokkaana odotan, mitä se mahtaa tuoda? Kenties uuden keittiön? Ainakin uuden tien talomme viereen ja uusia naapureita! Siispä suunnitelmissa voisi olla pihan kunnostusta.

Kuvassa on joululahja, jonka sain tyttäreltäni. 
Harvinaisen onnistunut seinäkellovalinta!
Lahja tyttäreltäni


Äidiltäni sain tämän kauniin rasian

Ja muistattehan osallistua arvontaan, joka tapahtuu 1.1.2011. Olenkin saanut aivan ihania kommentteja, joihin uppoudun kunnolla lauantaina.8 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja!! kello todella mainio :)
  Kohokohtia taitaa olla aikas paljon, kun oikeen alkaa miettimään. mm. talon valmistuminen Thaimaaseen, siellä sisustelut, oman pojan lakkiaiset, meidän 20v hääpäivä juhlat, lasten kasvut ja hauskat puuhat ymym. Hiljaiseksi vetää kun alkaa miettimään mitä kaikkea elämä on tuonut mukanaan vuoden aikana. Toivottavasti uusi vuosi tuo myös mukanaan paljon mieltälämmittäviä asioita, ikävät jutut vois skipata yli laidan :)
  Ihanaa Uutta Vuotta Sinulle!!!

  VastaaPoista
 2. Talo Thaimaaseen - vautsi! Siitä olisin kiinnostunut enemmänkin, varsinkin sisustusjutuista! Ihanaa Uutta Vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Hitsiläinen, en saanut auki tuota kohtaa Kreeta ja Maleme! Niin tutulta näytti Andreaksen kuva :)) ollaan oltu siellä muutamia kertoja, ja tykätty paikasta ja "pojista" tosi paljon!! Hauskaa jos tekin ootte samas paikas olleet :)) Taikuista voisin joskus meilailla sulle..

  VastaaPoista
 4. Ai tunnistit Andreaksen!? Mä koitin poistaa kuvan, kun se alkoi ilmestyä joka paikkaan seurauksella, että juttu katosi ja A:n kuva edelleen ilmestyy yhtenään...(!) Ajattelin, että pian joku luulee, että olen kiinnostunut ko. miehestä :)
  Laita meiliä: tuomo.oksman@kotiposti.net (mieheni nimellä koti e-maili, mutta vain mun käytössä)

  VastaaPoista
 5. Huomenna tulee viisi vuotta siitä kun muutettiin Turusta takaisin Espooseen ja siitä tasan viisi vuotta taaksepäin kun muutettiin Espoosta Turkuun : ) Kohokohta oli saada serkku Kanadasta miehensä kanssa Suomeen 35 vuoden jälkeen, ja tavata muitakin ystäviä ulkomailta kesällä. Kiitollinen, että oma isä sai vielä ainakin yhden lisävuoden./Sari S.

  VastaaPoista
 6. Hei! Onpa sulla hauska seinäkello! :)
  'Minun' kalenterivuosi ei ole vielä päättymässä, mutta sen verran voin kelata menneitä, että viime kesä oli tosi ihana aurinkoineen, lämpöineen kaikkineen - ja kesän kohokohta oli muutaman päivän reissu ihanaan Hankoon. Voi veljet niitä villoja ja huviloita ja ihania idyllisiä kahviloita rannan tuntumassa sekä ravintoloita vierassatamassa. Joka päivä olimme joko jalkaisin tai vuokrapolkupyörällä menossa sinne ja tänne.. oli niin paljon katsottavaa, ja vähän aikaa :)

  VastaaPoista
 7. Oikein mukavaa vuoden vaihdetta sinulle ja kaikkea hyvää ensi vuoteen. On se kumma miten paljon mahtuukin asiaa yhteen vuoteen. On suruja murheita ja paljon ilonaiheita. TOivotaan että ensi vuosi täyttää unelmia ja on onnekas.

  VastaaPoista
 8. Sari S: Olen onnellinen isäsi puolesta!
  Esther: Minkälaista kalenterivuotta sinä elät? Hanko On ihana paikka!
  Sarppu: Kaikki kuuluu elämään, ilot ja surut! Ja ne on hyvä jakaa. Onnellista tätä vuotta!

  VastaaPoista