Uneton Levillä ja upeita tarjouksia lasi-iglussa

keskiviikko 19. elokuuta 2020

Syysloma tulossa? Tai haluat juhlistaa merkkipäivää? Ehkä viettää romanttisen viikonlopun rakkaimpasi kanssa? Tai vain rentoutua ja hemmotella itseäsi?

Vai kärsitkö ehkä unettomuudesta?

Tiedän että monelle on ollut taloudellinen mahdottomuus toteuttaa haavetta lasi-iglussa  yöpymiseen, mutta nyt haluamme panostaa suomalaisiin ja kotimaan matkailuun ja tämän vuoksi olemme laskeneet hintoja ja tehneet upeita tarjouksia kauniiseen Suomen lappiin syksyksi. Tarjouksia, joihin pääset tutustumaan

täältä

Meillä on tarjota kolmentasoisia lasi-igluja ja lisäksi Revontulitalohuoneisto, jossa on sauna/kylpyläosasto. Iglukylämme on rakentunut pikkuhiljaa ja tällä hetkellä voin sanoa, että se on jos ei Suomen tasokkain (vaikka on sitäkin omasta mielestä), niin ainakin upeimmalla sijainnilla oleva iglukylä!  

Levin Iglut on ollut todellinen elämyskohde niin suomalaisille, mutta etenkin ulkomaalaisille, joista monet ovat palanneet takaisin vuosi toisensa perään. Nähdä kirkasta taivasta, hengittää puhdasta ilmaa, ihailla luonnon värejä ja ennenkaikkea kokea se äärettömyyden tuntuu, joka levittäytyy eteen tunturille noustessa Utsuvaarassa, jossa iglukylä sijaitsee. 


Palaan vielä unettomuuteen, joka tahtoo olla harmillisen yleinen vaiva etenkin meille naisille, joille iän myötä levollisen unen puute saattaa muodostua todelliseksi ongelmaksi. Sen vuoksi olemme räätälöineet ainutlaatuisen viikonlopputapahtuman kaikille asiasta kärsiville tai kiinnostuneille:

UNETON LEVILLÄ (klik, muistat kenties sen kuuluisan leffan...?),

jossa on ammattivalmentaja Amy Skogberg mukana antamassa asiantuntevaa tietoa. Lisäksi yöpyminen iglussa pimenevässä syksyssä raikkaissa lakanoissa tarjoaa ainutlaatuisen unikokemuksen.

Mikäli kiinnostuit ja päätit tarttua mihin tahansa näistä upeista tarjouksista, niin ota yhteys joko suoraan Levin Igluille


tai laita minulle viestiä!


Lisäksi voin vielä mainita, että tulen olemaan aika usein igluilla tulevana syksynä ja olisipa hauska tavata teitä ihan face-to-face. Haluan osaltani huolehtia että asiakkaat viihtyvät, ja meille kaikille on ylpeydenaihe, että voimme tarjota vieraillemme parasta! 


2 kommenttia:

  1. Oi että, kyllä tuolla kelpaisi viettää hääpäivää: tulossa 25-v. hääpäivä lokakuussa mutta enpä tiedä mitä mies tuumaisi tästä vaihtoehdosta...- Rida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilepa kepillä jäätä, ehkä hän innostuukin ajatuksesta :) Never knows...

      Poista